Καναβάρο, Κρέσπο, Πιρές και Φάουλερ στην Ινδία!

Ποδοσφαιρικά παπούτσια θα φορέσουν ξανά οι Φάμπιο Καναβάρο και Ερνάν Κρέσπο, όπως επίσης κι άλλοι βετεράνοι παίκτες σε μια παράτολμη απόπειρα της εταιρίας CMG.

Η CMG (Celebrity Management Group) αποφάσισε να συνεργαστεί με την Ινδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αφού έψαξαν τον καλύτερο τρόπο προκειμένου να διαφημίσουν το σπορ στη χώρα, αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να επιστρατεύσουν παγκόσμιους αστέρες.

Οι Φάμπιο Καναβάρο, Ερνάν Κρέσπο, Ρομπέρ Πιρές, Φερνάντο Μοριέντες, Ρόμπι Φάουλερ, Χουάν Πάμπλο Σορίν και Τζέι Τζέι Οκότσα θα συμμετάσχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών

στο οποίο θα λάβουν μέρος έξι ομάδες. Κάθε μία από αυτές θα πρέπει να έχει στη σύνθεσή της το λιγότερο έναν και το περισσότερο τέσσερις μη γηγενείς ποδοσφαιριστές, ενώ χρέη προπονητή θα αναλάβουν επίσης διάσημοι αστέρες του παρελθόντος, ένας εκ των οποίων είναι ο Τζορν Μπαρνς.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ινδική τηλεόραση, αλλά και από κανάλια άλλων χωρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η CMG προσπάθησε και στο παρελθόν να βάλει το ποδόσφαιρο στο πετσί του Ινδού φέρνοντας στη χώρα τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα