Κανέλλος: «Ξεχώρισε το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ»

19:31 2/2/2012 - Πηγή: OnSports


Με τα καλύτερα λόγια για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣ Αθηνών μίλησε ο τεχνικός της εφηβικής ομάδας του Ατρόμητου, Πέτρος Κανέλλος, σε δηλώσεις του στην «ΠΡΑΣΙΝΗ».

Ο έμπειρος προπονητής, συγκεκριμένα είπε: «Ειδικά το φετινό πρωτάθλημα, ξεχώρισε από τα προηγούμενα. Ήταν το καλύτερο απ’ όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Ήταν υψηλού επιπέδου και όλοι πράγματι περιμέναμε πότε θα έρθει η επόμενη αγωνιστική για να παίξουμε».

Ο κ. Κανέλλος αναφέρθηκε

και στην κατάκτηση της 1ης θέσης από την ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα των ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Αυτή τη φουρνιά των παιδιών είμαστε μαζί και δουλεύουμε δυο χρόνια. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, οι περισσότεροι είναι γεννημένοι το 1996 και τρια παιδιά του 1995. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα Νέων, αν φανταστεί κανείς πως αυτά τα παιδιά παίζουν αντίπαλοι με μεγαλύτερους ηλικιακούς αντιπάλους. Θεωρώ πως σίγουρα τα περισσότερα απ’ αυτά θα ανέβουν επίπεδο και θα συμμετάσχουν στους Κ17 και Κ20, ενώ 3-4 από αυτά θα αγωνιστούν και στην ανδρική ομάδα του Ατρομήτου, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα