«Κανονιές» στο Λονδίνο!

Το ντέρμπι της Τσέλσι με την Άρσεναλ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στην Έβερτον να κάνει νέο ξεκίνημα!

Η Τσέλσι, του Αντρέ Βίλας-Μπόας θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη που θα της επιτρέψει να μείνει κοντά στην κορυφή, όπου βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Άρσεναλ θα παίξει τα… ρέστα της, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και αυτό το γνωρίζει ο Αρσέν Βενγκέρ πολύ καλά…

Την αναμέτρηση θα σας προσφέρει LIVE

το Onsports στις 14:45

Νωρίτερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φιλοξενηθεί από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και θέλει να αποδείξει πως ξεπέρασε το… σοκ από την ήττα με 6-1 από την Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας, ωστόσο από το 2007 οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν πάρει το τρίποντο στην έδρα των «ζαχαρωτών».

Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη για νέο… σόου απέναντι στην Γουλβς, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους ποδοσφαιριστές του να περιμένουν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας του, μετά τον θρίαμβο του «Όλντ Τράφορντ»!

Τέλος, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Τότεναμ, θα φιλοξενήσει την ΚΠΡ, σε μια αναμέτρηση που οι «πετεινοί» του Χάρι Ρέντναπ θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν και άλλο στην κορυφή, ποντάροντας παράλληλα σε στραβοπάτημα των ομάδων που είναι πιο πάνω στην βαθμολογία.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, την βαθμολογία και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα