Κανονικά με Αμαλιάδα ο Παναιγιάλειος

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναιγιάλειος, αναφορικά με τον κίνδυνο αναβολής της αναμέτρησης με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι η διοίκηση έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τακτοποιήσει η ομάδα τα χρέη προς παλιούς παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση των φιλάθλων για όλους τους συλλόγους -και όχι επιλεκτικά- είναι αναμφισβήτητα βασική υποχρέωση των μέσων ενημέρωσης γραπτού ή ηλεκτρονικού τύπου. Ωστόσο, σήμερα, μία αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα και μία αθλητική ιστοσελίδα της Πάτρας αναφέρθηκε σε ένα υπαρκτό πρόβλημα του Παναιγιαλείου,

παραθέτοντας όμως λαθεμένα στοιχεία προφανώς λόγω της σοβαρής παράλειψής τους να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της διοίκησης προκειμένου να ενημερωθούν σωστά, όπως ορθά έπραξαν κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους.

Για τη σωστή ενημέρωσή σας λοιπόν σας γνωστοποιούμε ότι δεν υπάρχει θέμα μη διεξαγωγής του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Αμαλιάδας, λόγω δεδικασμένων οφειλών σε ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε μόλις λίγα λεπτά στον Παναιγιάλειο, την προπερασμένη αγωνιστική περίοδο. Η διορία που έχει ο αιγιώτικος σύλλογος για να έρθει σε διακανονισμό με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δεν έχει εκπνεύσει και οι διοικούντες κινούν ήδη τις διαδικασίες προκειμένου να τακτοποιηθεί αυτή η εκκρεμότητα, παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου είναι στη διάθεση όλων των ΜΜΕ για να διευκολύνει τη δουλειά τους και να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν καλύτερη και σωστότερη ενημέρωση των φιλάθλων της αιγιώτικης ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα