Καντάς: «Πεινασμένη για το Κύπελλο η Κόρινθος»

Πανέτοιμη να κατακτήσει το Κύπελλο Κορινθίας στον τελικό της Τετάρτης (21/3) είναι η Κόρινθος, σύμφωνα με τον Γιάννη Καντά.

Η «Μπάρτσα» αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και θέλει να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην συλλογή της, με τον νεαρό τεχνικό να είναι αισιόδοξος και να ζητά την στήριξη των οπαδών.

«Ο Τελικός ενός Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτά του πρωταθλήματος. Ελπίζω να δούμε έναν καλό τελικό, όλα γύρω από το παιχνίδι να πάνε καλά και οι φίλαθλοι να το δουν σαν μια μεγάλη γιορτή. Θέλω να ελπίζω ότι θα καταφέρουμε

να νικήσουμε, γιατί όταν διανύεις μια διαδρομή και φτάνεις τόσο μακριά, σε έναν τελικό, και απομένουν 90 λεπτά, τότε θέλεις να νικήσεις. Είναι απλό. Η ομάδα πρέπει να είναι "πεινασμένη" κι αυτό πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο σφύριγμα. Αν δεν είμαστε 'πεινασμένοι", δεν θα κερδίσουμε.

Η ομάδα έχει εμπειρία, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και ξέρει ότι πρέπει να το πετύχουν. Τέλος θα χαρώ ιδιαίτερα, αν όλοι οι Κορίνθιοι χειροκροτήσουν όλους τους παίκτες», δήλωσε ο Καντάς στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα