Καραμπιμπέρης: «Είμαστε δεμένοι σαν μία γροθιά στα αποδυτήρια»

Ικανοποιημένος, χαρούμενος, αλλά και κυρίως δε προσγειωμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου ο προπονητής των «Αργοναυτών», Νίκος Καραμπιμπέρης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Καραμπιμπέρης στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του «Βερούλειου» γηπέδου, αλλά σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η νίκη της Καβάλας, και μάλιστα σε βάρος του Έβρου Σουφλίου, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική από πλευράς βαθμολογικής σημασίας. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Α.Ο.Κ., Νίκος Καραμπιμπέρης, τόνισε τα εξής:

«Συγχαρητήρια καταρχήν στους παίκτες

μου για την σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη. Ήταν τρεις βαθμοί που τους θέλαμε για πολλούς λόγους και είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι, γιατί συνδυάστηκαν με πολύ καλό θέαμα και ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας, που παρά το τσουχτερό κρύο, ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε πάρα πολύ να φτάσουμε στη νίκη αυτή.

Παρ’ ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί και κινδυνεύσαμε μόνο σε στημένες φάσεις από τον αντίπαλο, που ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να φορτώσει την περιοχή. Μέχρι το 70ο λεπτό ήμασταν καλοί, όμως μετά οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα και ο Έβρος βρήκε ευκαιρία να έχει γήπεδο και να βγει πιο εύκολα μπροστά. Θα πρέπει όμως να θυμίσουμε, ότι, όταν π.χ. ο Γαβριηλίδης, που ήταν μάλιστα πολύ καλός, έχει τόσο καιρό να παίξει, λογικό είναι να μην έχει τη διάρκεια που θα μπορούσε, ή π.χ. ο Μαυροβασίλης που έπαιζε με γαστρεντερίτιδα».

Για τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου στον Α.Ο.Κ., ο Νίκος Καραμπιμπέρης δήλωσε:

«Δυστυχώς αν και πήραμε 7 παίκτες, αγωνίστηκαν μόλις οι 4 και αυτό ήταν κάτι που μας στενοχώρησε, μιας και θα θέλαμε να έχουμε περισσότερες λύσεις. Ήδη έχουμε έτοιμες λύσεις για το ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τις οποίες μέσα στη βδομάδα και θα ανακοινώσουμε, όπως και τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες».

Για το εάν όταν τόσοι νέοι παίκτες έρχονται στα μέσα μιας περιόδου, μπορούν να χαλάσουν τη χημεία της ομάδας, ο ίδιος δήλωσε:

«Οι μετεγγραφές που κάνουμε έχουν στόχο να βοηθήσουν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και τα νέα παιδιά που έχουμε, που για μας είναι επένδυση. Η χημεία της ομάδας δε θα χαλάσει σε καμία περίπτωση. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε δεμένοι σαν μία γροθιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα