Κατακύρωση αγώνων από την ΕΠΣΑΝΑ στα πρωταθλήματα υποδομών

Από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις της, σχετικά με την τύχη των αγώνων που εκκρεμούσαν στο πρωτάθλημα των Νέων και των Τζούνιορς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ, αναφέρει τα εξής:

«1.Δέχεται ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ-ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (17/3/2012) δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα του ΑΣΤΕΡΑ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ με 3-0 τέρματα και 3 βαθμούς υπέρ. Αφαιρεί τρεις (-3) βαθμούς από τον ΑΣΤΕΡΑ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής

περιόδου και επιβάλλει χρηματική ποινή κατ’ αυτού 100€.
2. Δέχεται ότι ο αγώνας ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ με 3-0 τέρματα και 3 βαθμούς υπέρ. Αφαιρεί τρεις (-3) βαθμούς από τον ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και επιβάλλει χρηματική ποινή κατ’ αυτού 100€.
3. Δέχεται ότι ο αγώνας ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (17/3/2012) δεν διεξήχθη από υπαιτιότητα του ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ΑΠΟ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ με 3-0 τέρματα και 3 βαθμούς υπέρ. Αφαιρεί τρεις (-3) βαθμούς από τον ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και επιβάλλει χρηματική ποινή κατ’ αυτού 100€.

ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ JUNIOR

1. Στο σωματείο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ επίπληξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα