«Καταγγέλλουν» προπηλακισμό τα Χανιά

20:28 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Για προπηλακισμό στην ανάπαυλα του ημιχρόνου που έλαβε χώρα στη φισούνα του γηπέδου της Ελευσίνας κάνουν λόγο οι άνθρωποι του ΑΟΧ.

Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζονται «ο Νούνο δέχθηκε χτύπημα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και ο Τσαρτσίδης γροθιά αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια». Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται η αποστολή αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια αστυνομικής δύναμης και αυτή τη στιγμή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι

διοικούντες τον ΑΟΧ αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση για το θέμα.

Αναλυτικά τα όσα καταγράφονται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον προπηλακισμό παικτών:

«Συνθήκες που δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο συνάντησε η αποστολή του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ στη φισούνα του Γηπέδου της Ελευσίνας από φουσκωτούς που κυκλοφορούσαν ελεύθερα και προπηλάκιζαν φραστικά και όχι μόνο τους παίκτες μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Νούνο δέχθηκε χτύπημα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια και ο Τσαρτσίδης γροθιά αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Η αποστολή “απέδρασε” από το γήπεδο με τη συνδρομή συμπληρωματικής αστυνομικής δύναμης και τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο. Για τα παραπάνω γεγονότα θα εκδοθεί ανακοίνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα