Κατάντησε… κουραστική η Ρεάλ!

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη της με 4-2 επί της Λεβάντε και αύξησε στους 10 πόντους τη διαφορά από την Μπαρτσελόνα.

Το «συγκρότημα» του Ζοσέ Μουρίνιο, για ένα ακόμα παιχνίδι έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να το ανατρέψει! Μόλις στο 5’ ο Καμπράλ άνοιξε το σκορ για την Λεβάντε και… προσπάθησε να «παγώσει» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μαδρίτης ήταν θεατές στο ίδιο… έργο, καθώς η συνέχεια άνηκε στην «Βασίλισσα» η οποία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το παιχνίδι στα ίσια

(1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο, σε μία φάση που αποβλήθηκε ο Ιμπόρα για τους φιλοξενούμενους.

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και με δύο γρήγορα τέρματα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο 50’ και το 57’ πήραν σημαντικό προβάδισμα με 3-1. Η Λεβάντε προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, στο 63’ με τον Κονέ, ο οποίος μείωσε σε 3-2, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα, οι… καρδιές όλων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πήγαν στις θέσεις τους, καθώς ο Μπενζεμά διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 ποδοσφαιριστές, μια και στο 86' ο Καμπράλ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Γκρανέρο (76’ Κεντίρα), Αλόνσο, Μπενζεμά, Οζίλ (81’ Κακά), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (67’ Καγιεχόν)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Βέντα, Μπαγιεστέρος, Καμπράλ, Ντελ Όρνο (58’ Λόπες), Ιμπόρα, Φαρινός, Ελ Ζαρ (46’ Παγιάρδο), Βάλντο (76’ Πέντρο Μποτέλιο), Σεράνο, Κονέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα