Τα αποτελέσματα στη Δ’ Εθνική

Παρά την κακοκαιρία και τις αναβολές, έγιναν συγκλονιστικά παιχνίδια στη Δ’ Εθνική, όπου σημειώθηκαν γκολ και ανατροπές.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επικράτησε 2-0 της Ελπίδας Σαππών και βρέθηκε στο +6, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Μ. Αλέξανδρου Ν. Ζίχνης, που έχασε 2-0 στη Νέα Χιλή.

Στον 4ο όμιλο, Ελασσόνα και Αμπελωνιακός ήταν καταιγιστικοί, καθώς επιβλήθηκαν 6-2 του Βελουχίου και 6-0 των Καμένων Βούρλων αντίστοιχα.

Στον

5ο όμιλο, η Κασσιώπη δείχνει να μη… ζαλίζεται στην κορυφή, καθώς νίκησε 1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ ο Οδυσσέας Νυδρίου επικράτησε με το ίδιο σκορ του Θεσπρωτού.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος πήρε ένα ακόμη «τρίποντο», επικρατώντας 3-2 των Βρασιών, ενώ με το ίδιο σκορ ο Αστέρας Αμαλιάδας έκαμψε την αντίσταση της Εράνης Φιλιατρών.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος επικράτησε 1-0 στα Άσπρα Σπίτια και απέκτησε αέρα τεσσάρων βαθμών, μετά το 1-1 του Μανδραϊκού με τον Παναργειακό.

Στον 8ο όμιλο, ο Αγιαξ Ταύρου έμεινε στο 2-2 με το Περιστέρι, ενώ το Αιγάλεω νίκησε 2-0 τα Μελίσσια. Τη Δευτέρα (13/2, 15:00) ο Φωστήρας έχει ευκαιρία να περάσει πρώτος στο ματς με την ΑΕ Κως.

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός επιβλήθηκε 2-0 της Ολυμπιάδας, ενώ ο Εθνικός πήρε «διπλό», 2-1, στη Βάρη κόντρα στον Αστέρα.

Στον 10ο όμιλο, ο Ηρόδοτος ανέβηκε στην κορυφή, ύστερα από τη νίκη του με 2-1 επί του Πατούχα, καθώς ο Γιούχτας «κόλλησε» στο 1-1 με την Ασή Γωνιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα