Καθαρή η τομογραφία του… Αριέλ

12:32 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Του Λαζάρου λοιπόν και σκέφτομαι ότι ο τύπος αυτός είναι ο μόνος που είχε τη δυνατότητα να φάει τα λεφτά από την ασφάλεια ζωής του!

Ο Λάζαρος είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη του «έχεις μια δεύτερη ευκαιρία»!

Το καλό με τον Λάζαρο ήτα,ν ότι μετά την επιστροφή του απ’ τον άλλον κόσμο, ήταν ο πιο εχέμυθο φίλος. Σκέτος …τάφος!

Φαντάζομαι ότι ο Λάζαρος, αφού άκουσε το «Δεύρο έξω» και βγήκε από τον τάφο εμφανιζόταν μπροστά σε όλους τους φίλους του φάντης μπαστούνι και τους έκανε πλάκα. Τη λεγόμενη… ταφόπλακα!

Κι όταν πέθανε κανονικά,

τη δεύτερη φορά, τι του είπε ο Άγιος Πέτρος όταν τον είδε; «Καλά, πάλι εσύ; Τουλάχιστον, πες μου να ξέρω, θα μείνεις αυτήν τη φορά;

Και όταν τον ρωτούσαν «γιατί έφυγες ρε συ την πρώτη φορά;» έλεγε «να… πέθανα στα γέλια με ένα ανέκδοτο», ή «γνώρισα μια τύπισσα, σκέτος… θάνατος»

Ο Λάζαρος, είναι ο μόνος που μπορεί να πει «πω πω τι κακία υπάρχει στον κόσμο, έφαγα φοβερό…θάψιμο» και να το εννοεί κυριολεκτικά!

Βέβαια πρέπει να του τα είχαν ζαλίσει όλοι: «Πώς ήταν στον άλλον κόσμο και πες μας πως είναι να είσαι στην απέναντι όχθη, και τι γίνεται μετά» και τέτοια…

Κι αυτός απαντούσε: «Καταρχήν παιδιά ήμουν λίγο… πτώμα οπότε δεν αντελήφθην και πολλά. Βαρκάρης, λίμνη και τα συναφή δεν υπάρχουν πλέον, πρέπει να σας πω ότι ο τύπος έχει βγει στην εφεδρεία. Όμως έχει και στο δρόμο για τον άλλο κόσμο πολλά διόδια πλέον.

Κατά τ’ άλλα πολύ… νέκρα παιδία στον άλλον κόσμο. Εκεί που έχουν φτάσει οι κηδείες ούτε να πεθάνει κανείς μπορεί. Να, που και που ερχόταν κανένας δύστυχος Έλληνας συνταξιούχος που είχε φτάσει στο έσχατο σημείο να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα μήπως και κάποιος από αυτούς τους χοντρόπετσους που έφτασαν την Ελλάδα σ’ αυτό το χάλι, ευαισθητοποιηθεί…»

Ας πάμε και στα της μπάλας. Στον Ολυμπιακό το «τραυματίστηκε ο Ιμπαγάσα» είναι τόσο συχνό, όσο το «η Πάρις Χίλτον κάνει κλάμπινγκ το Σαββατόβραδο», ή το «η Τζούλια πέταξε τα ρούχα της» που δίνουν απόδοση 1, 05…

Όλοι στον Ολυμπιακό είναι ερυθρόλευκοι, ο Ιμπαγάσα είναι… ερυθρός σταυρός.

Δε θα έπρεπε με όνομα απορρυπαντικό όλες οι μαγνητικές τομογραφίες του Αριέλ να είναι…καθαρές;

Βέβαια απέναντι υπάρχει πάντα ο Ρούντολφ που λέγεται ότι τραυματίστηκε απλά και μόνο, ακούγοντας το «Τραύμα» της Βίσση!

Το απόλυτο ρεκόρ βέβαια με τις θλάσεις φέτος το έχει ο ΠΑΟΚ. Κι όλα οφείλονται στο ότι όταν πρωτοήρθε ο Μπόλονι, δεν άκουσε καλά τι του είπε η διοίκηση. Αντί «θέλουμε παίκτες με κλάση», άκουσε «θέλουμε παίκτες με θλάση»!

Στην ΑΕΚ παραμένουν όλοι άφαντοι και ο μόνος που ξαναμπαίνει να σώσει την ομάδα είναι ο Ντέμης. Και θέλει να ξανακάνει στο ΟΑΚΑ τις Κυριακές γιορτή. Κυριακή… κοντού γιορτή!

Έμεινε και ο Σάντος στην Εθνική. Καλός προπονητής δε λέω, αλλά ο άνθρωπος γελάει μια φορά στα πέντε χρόνια. Τελευταία φορά που γέλασε στους δημοσιογράφους, ήταν όταν τον ρώτησαν «κύριε Σάντος τι ώρα είναι το ματς της πρεμιέρας στο Euro;» και ο Φερνάνδος τ

Keywords
Τυχαία Θέματα