«Καθάρισε» ο Φαλκάο για Ατλέτικο

Με δύο τέρματα του Φαλκάο, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπιλμπάο και έκανε σημαντικό βήμα για την Ευρώπη.

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα της με 2-1 από τη Μαγιόρκα στην προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε 2-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ροχιμπλάνκος», ήταν ο Φαλκάο ο οποίος με τα δύο του γκολ (50’, 71’) έφτασε τα 19 στο πρωτάθλημα και έδωσε

τη νίκη στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τέρμα του Μαρτίνεζ.

Στην 4η θέση της βαθμολογίας μειώνοντας στους τρεις από την 3η παρέμεινε η Λεβάντε, η οποία πέρασε νικηφόρα 3-1 από το «Ανοέτα» επικρατώντας της Σοσιεδάδ. Ο Κάρλος Βέλα στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαρκέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισε.

Ο Κονέ στο 45’ ολοκλήρωσε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 με τον Τόρες στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Ανδαλουσιανοί, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Ελουστόνδο αποβλήθηκε στο 57’.

Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Σαραγόσα η οποία αρνείται να παραδοθεί, επικρατώντας 2-1 στο «Μεστάγια» της Βαλένθια, παίζοντας με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα. Ο Ερνάντεζ στο 9’ άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες». Ο Αλβάρεζ αποβλήθηκε στο 21’ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Απόνιο (30’, 77’). Μάλιστα, η Σαραγόσα τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς ο Ζουκουλίνι αποβλήθηκε στο 88’.

Τέλος, η Μαγιόρκα πήρε σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο Νούνιες στο 30’ άνοιξε το σκορ με τον Κολούνγκα να ισοφαρίζει στο 38’ για τους γηπεδούχους. Το αυτογκόλ του Ορφίλα στο 46’ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Μποτιά στο 66’ να κάνει το 2-2. Τη νίκη στη Μαγιόρκα, έδωσε ο Αλβάρο στο 77’.

Keywords
Τυχαία Θέματα