Καζάζης: «Τα παιδιά το είδαν διαφορετικά»

11:47 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού μίλησε στον Sentra 103.3 για την νίκη-έκπληξη επί του Άρη και την διοργάνωση του Κυπέλλου στην Σύρο.

«Και η δική μας νίκη ήταν μια έκπληξη σίγουρα και ο αποκλεισμός των γηπεδούχων αλλά και του Παμβοχαϊκού που παραλίγο να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Ήταν όμως καθοριστικό το σημείο της αποβολής του λίμπερο του

Παμβοχαϊκού» είπε ο κ. Καζάζης.

Αναφερόμενος στην πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού μετά από τέσσερις μήνες είπε: «Οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αλλά την χαρήκαμε πολύ αυτή τη νίκη. Η τελευταία νίκη μας ήταν στην Αλεξανδρούπολη, μετά είχαμε τις γνωστές αποχωρήσεις και μείναμε ξεκρέμαστοι σαν ομάδα. Τα παιδιά το είδαν διαφορετικά στην Σύρο, η ψυχολογία ήταν διαφορετική στον θεσμό του Κυπέλου χωρίς την πίεση του Πρωταθλήματος.

Το κύπελλο είναι λίγοι αγώνες, με 2 νίκες φτάνεις τελικό, όλα είναι πιθανά δεν έχεις να διανύσεις μεγάλο διάστημα. Αλλά δεν προλάβαμε να χαρούμε και είχαμε κι άλλη απώλεια. Τον Κόλεφ που έσπασε τον καρπό του μετά τον Πιπέρια που έπαθε λουμπάγκο».

Είναι απρόβλεπτα προβλήματα, ήμασταν που ήμασταν λίγοι, και όποιες πιθανότητες έχουμε να τις εξαντλήσουμε. Αν και στο βόλεϊ και το μπάσκετ πάντα κερδίζει ο καλύτερος, πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες. Ήρθε ο Πανταλέων –ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα- αλλά έχουμε ξεμείνει από ακραίους».

Για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, είπε: «Υπάρχει ελπίδα στο πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες μας είναι λίγες και ειδικά μετά την απώλεια του Κόλεφ που αποδυναμωθήκαμε κι άλλο, αλλά μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Θα το κυνηγήσουμε θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές»

Keywords
Τυχαία Θέματα