Καζίμ: «Πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις συνθήκες που συνάντησε ο Καζίμ, τονίζοντας πως στόχος του είναι η κατάκτηση του τίτλου και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και σε αυτό που ακολουθεί

με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε με λεπτομέρειες για διάφορες στιγμές της ζωής του.

Η συνέντευξη του Καζίμ στην εφημερίδα «Stadio by Metro»:

-Με γεια τα ρούχα! Βλέπω απέκτησες καινούρια.

«Η γυναίκα μου πρόλαβε και πετάχτηκε σπίτι μας και μου έφερε μερικά. Αφού βέβαια πήγε στο Ζάρα και αγόρασε ένα κάρο καινούρια. Για μένα, όχι για εκείνη».

-Σου έχει γίνει ήδη πολλές φορές αυτή η ερώτηση αλλά έχει πάντα ενδιαφέρον να ακούς την άποψη ενός νέου αποκτήματος. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το σύλλογο;

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο και πολύ δημοφιλή σύλλογο. Οι φίλαθλοι είναι φοβεροί και η ομάδα έχει μεγάλο γόητρο και ιστορία με πολλούς τίτλους. Αυτό που εκλαμβάνω εγώ από αυτήν την ομάδα είναι ότι δεν αρκείται σε αυτά που έχει κερδίσει ως τώρα. Θέλει πάντα να προοδεύει και αυτό είναι φοβερό.

Έχει φιλοδοξίες και στόχους και θέλει να κερδίζει συνέχεια. Προφανώς μιλάμε για μία πολύ επαγγελματική ομάδα και από τη στιγμή που ήρθα, όλοι με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Τώρα μένει να βρω σπίτι και κυριολεκτικά. Επίσης οι εγκαταστάσεις είναι μοναδικές αλλά να σου πω κάτι; Μπορεί το Καραϊσκάκη να το ήξερα αφού έχουμε παίξει με την Γαλατάσαραϊ, όμως όταν είχαμε έρθει και είχαμε ζητήσει να προπονηθούμε στο Ρέντη δεν μας άφησαν να μπούμε στο κανονικό γήπεδο και κάναμε προπόνηση στο πίσω (γελάει).

Οπότε ουσιαστικά το προπονητήριο το είχα δει μόνο απέξω. Η ομάδα όμως έχει και μία φανταστική ιστοσελίδα στην οποία υπάρχουν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις παρουσιασμένες με εκπληκτικό τρόπο και μπορεί οποιοσδήποτε να μπει και να τα δει από εκεί».

-Μιας και ανέφερες το olympiacos.org και με αφορμή τα tweets που έχεις κάνει τελευταία, ήθελα να σε ρωτήσω αν όντως είσαι εσύ και αν ασχολείσαι με το διαδίκτυο.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ. Μπαίνω συστηματικά στο σάιτ του Ολυμπιακού και έχω και δική μου ιστοσελίδα η οποία αυτές τις ημέρες δεν λειτουργεί διότι τώρα που ήρθα στον Ολυμπιακό θα προσθέσω κάποια στοιχεία και ως τότε δεν θέλω να λειτουργεί με τα προηγούμενα δεδομένα. Πάντως όταν θα επαναλειτουργήσει θα δεις ότι έχω μέχρι και προσωπική τηλεόραση (KTV) και γενικά μου αρέσει να βάζω προσωπικά στοιχεία, μέχρι και βίντεο που μου αρέσουν και θέλω να τα μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο.

Μου αρέσει να κάνω πλάκα και ο κόσμος μπορεί να μπαίνει και να μου μιλάει και στο twitter. Προσοχή όμως, Facebook δεν έχω. Αν δείτε πουθενά προφίλ με το όνομά μου να ξέρετε ότι δεν είμαι εγώ (γελάει). Γενικά χαλαρώνω πολύ με αυτά . Όταν είσαι σε μία ομάδα και κάνεις πρωταθλητισμό είναι όμορφο να μπορείς να ξεφεύγεις έτσι. Βοηθάει να αποβάλεις το άγχος. Έχω ανεβάσει για παράδειγμα κάποια πράγματα για τον

Keywords
Τυχαία Θέματα