Κέρδισε με ευκολία τους... βουτηχτές

Αυτό το καταραμένο γήπεδο με είχε στοιχειώσει αφού σαν δημοσιογράφος δεν είχα φύγει ποτέ με νίκη. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά όμως κατάφερε να εκθέσει την ΑΕΚ, τη ξανακέρδισε φέτος, μετράει συνολικά 7-0 γκολ στις τρεις αναμετρήσεις και την ξεπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Μπόλονι παρέταξε ένα κανονικό σχήμα με δύο εξτρέμ και είχε την ατυχία που του βγήκε σε τύχη, να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Τσιρίλο, με αποτέλεσμα

να ξεκινήσει ο Κατσικάς. Ο μικρός έκανε ένα έξοχο παιχνίδι και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κρατήσει με σχετική ευκολία το μηδέν παθητικό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Γεωργιάδης επιστρέφοντας από τραυματισμό, στη πρώτη τελική του προσπάθεια πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, στο 44΄είχε την ευκαιρία να βγάλει μόνο του τον Λίνο αλλά δε λειτούργησε ομαδικά. Σε γενικές γραμμές πάντως, στον πρώτο αγώνα που ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με κανονικά εξτρέμ, πήρε ένα μεγάλο διπλό.

Ο Λάζαρ νομίζω πως ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Κλάους μέτρησε το νούμερο 13 γκολ της σεζόν όλα σε πρώτο χρόνο.

Από εκεί και πέρα, για τον ΠΑΟΚ η σημερινή του νίκη είναι ένα σημάδι για το ότι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω έστω μέσα από τα πλέι οφ.

Μου άρεσε η αντίδραση του Γλύκου μετά το λάθος της Τετάρτης, ο βελτιωμένος Γκαρσία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο εξαιρετικός Λίνο για ακόμη ένα παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε μία από τις πιο εύκολες νίκες της ιστορίας του σε ντέρμπι της Αθήνας και έδωσε την ευκαιρία στον Ζήση Βρύζα να πάρει δύναμη για τη συνέχεια. Και βέβαια, στο κοινό της ομάδας να τη βοηθήσει γιατί δεν αξίζει να παλεύει μόνη της

ΥΓ Η ΑΕΚ μικραίνει από τα ίδια τα στελέχη της. Σε ένα ημίχρονο - το πρώτο - που ο Σιδηρόπουλος της δίνει όλα τα σπόρια, ο Δημητριάδης τον πήγε καροτσάκι στη φισούνα. Στο δεύτερο, αλλά και στο πρώτο, στόχος των επιθετικών της ήταν η εντός περιοχής βουτιά υπό καλές προϋποθέσεις. Αστεία πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα