Ιβκοβιτς: Ερχονται κρίσιμα ματς

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΑΓΟΡ, αλλά επισήμανε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μερικά πολύ κρίσιμα ματς, με πρώτο και καλύτερο, αυτό με την Εφές την Τετάρτη (1/2).

Στο αρχικό του σχόλιο για το ματς με τον ΑΓΟΡ ο Ντούντα είπε: "Παίξαμε ένα ματς απέναντι σε ένα αντίπαλο που παίζει ειδικό στιλ και στοχεύει σε αμιγώς

επιθετικό μπάσκετ. Πάει σε πολλές προσπάθειες, έχει τις περισσότερες κατοχές στα παιχνίδια του και έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε. Κυρίως στην ένας εναντίον ενός άμυνα, που παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε και φάγαμε 33 πόντους, όσους δεχτήκαμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι κάποια στιγμή έμοιαζε να είναι φιλικό".

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε: "Εχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικές και κρίσιμες υποχρεώσεις και ακόμα είναι στόχος για μας να προσαρμόσουμε τους δύο νέους παίκτες αρμονικά μέσα στο παιχνίδι. Μου αρέσει το στιλ του μπάσκετ που αντιπροσωπεύει το Ρέθυμνο".

Από την πλευρά του, ο Στέργιος Κουφός, σχολίασε πως το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ χρήσιμο για τον ΑΓΟΡ: "Περάσαμε ένα… ήσυχο βράδυ, που μας γέμισε εμπειρίες. Θέλουμε σιγά – σιγά να προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Ο Ολυμπιακός ξεκουράστηκε νομίζω σε αυτό το ματς. Μακάρι να είχε ευστοχήσει ο Σλούκας στην παράταση και να είχε επιστρέψει με την νίκη από την Τουρκία ο Ολυμπιακός".

Καταλήγοντας, ο άσος των κρητικών τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιαστήκαμε στατικοί και παθητικοί. Από δεύτερες επιθέσεις ο Ολυμπιακός μας έβαλε 20 πόντους και αυτό είναι χαρακτηριστικό στοιχείο. Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα και δώσαμε κάποιες στιγμές όμορφο θέαμα, κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε να το κάνουμε σταθερά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου είπε: "Μπράβο στο Ρέθυμνο για την ομάδα που έχουν και την προσπάθεια που κάνουν. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και για κάποια διαστήματα κάναμε καλά την δουλειά μας με εξαίρεση τα λάθη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε πάρα πολύ, αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει στον ρυθμό που του αρέσει και να μειώσει την διαφορά. Πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Τώρα, κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Εφές, που είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα