Κιριλένκο: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εξαρτώνται από Σπανούλη και ο Διαμαντίδη»

19:12 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αντρέι Κιριλένκο δήλωσε πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν δύο συγκεκριμένους παίκτες για να βγάζουν τα «κάστανα» από τη φωτιά στις δύσκολες στιγμές των αγώνων, κάτι που δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον ίδιο.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βασίλη Σπανούλη

και Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά όπως είπε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πολλούς που είναι σε παρόμοιο επίπεδο με τους δύο Έλληνες και μπορεί ο καθένας να βοηθήσει το ίδιο εκεί που θα τους χρειαστεί περισσότερο η ομάδα τους.

«Οι περισσότερες ομάδες εξαρτώνται από τους ηγέτες τους. Ο Ολυμπιακός από τον Σπανούλη και ο Παναθηναϊκός από τον Διαμαντίδη, η Μπαρτσελόνα από τον Ναβάρο. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν έναν παίκτη που είναι η κύρια επιθετική επιλογή τους. Κατά τη γνώμη μου, η κατάσταση στην ΤΣΣΚΑ δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ομάδα έχει παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Οπότε δεν υπάρχει τόση μεγάλη εξάρτηση από εμένα. Πάντως, πολλές φορές, όταν η μπάλα καίει θα έρθει στα χέρια μου. Αλλά όχι πάντα», ήταν τα λόγια του Κιριλένκο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα