Κλειστά χαρτιά από Σάντος

Δεν φανέρωσε τα πλάνα του ο Φερνάντο Σάντος για την 11άδα που προσανατολίζεται να παρατάξει στο σημαντικό παιχνίδι με την Γεωργία στην Τυφλίδα (11/10), για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2012.

Αν και πολλοί περίμεναν πως ο Πορτογάλος τεχνικός, στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας επί ελληνικού εδάφους, θα άνοιγε τα... χαρτιά του για την 11άδα, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αρχικά, το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής (09/10) περιελάμβανε εκτελέσεις στημένων φάσεων

από τους Φωτάκη και Καραγκούνη. Στην υποδοχή της μπάλας ήταν οι Τζιόλης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Κυριάκος, Χαριστέας και Γκέκας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες αμύνονταν, με τον Χιώτη να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια, οι παίκτες έπαιξαν κορόιδο 7-2, ενώ έγινε και ένα διπλό στο μισό γήπεδο 10X10, χωρίς ωστόσο να φανούν τα πλάνα του Σάντος για την 11άδα.

Με τους πορτοκαλί αγωνίστηκαν οι Χιώτης, Βύντρα, Φωτάκης, Τζιόλης, Μάκος, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Μανιάτογλου, ενώ με τους μπλε οι Τζόρβας, Κυριάκος, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Πέτσος, Γκέκας, Κονέ, Χαριστέας, Αθανασιάδης. Στη μία ομάδα ο Σάντος χρησιμοποίησε ως αριστερό χαφ, σε ρόλο αντι-Σαμαρά, τον Κονέ και στην άλλη τον Φωτάκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Πέτσος και Γκέκας έμειναν για να κάνουν σουτ στον Χιώτη.

Τετ α τετ είχε ο Σάντος με τους Καραγκούνη και Σπυρόπουλο.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε για ακόμη μια φορά ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Τυφλίδα το πρωί της Δευτέρας (10/10) στις 10:00 με πτήση τσάρτερ. Δεν θα ταξιδέψουν οι Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σαμαράς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, καθώς και ο Τοροσίδης, ο οποίος είναι τραυματίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα