Κοκκαλάνης: «Ο καιρός μας δυσκόλεψε χθες (5/3)»

10:12 6/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες (5/3) στάθηκε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο οποίος προηγείται στην κατηγορία RSX του 22ου EUROLYMP της Αθήνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας ιστιοπλόος στο ραδιοφωνικό σταθμό του «NovaΣΠΟΡ FM»:

«Χθες προλάβαμε να κάνουμε μόνο μια κούρσα γιατί έβρεχε αρκετά. Μετά έκοψε ο αέρας, δυνάμωσε η βροχή και φύγαμε. Το EUROLYMP είναι ένας θεσμός, ένας αγώνας που γίνεται χρόνια. Ελπίζουμε στην προσέλευση ξένων

αθλητών, αλλά φέτος ήταν μόνο Κύπριοι, αφού οι υπόλοιποι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής και συνέχισε: «Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα δυνατός στην κατηγορία μου, ιδιαίτερα φέτος που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Δεν ήταν τόσο δύσκολη η πρόκριση, όσο η διάκριση, το μετάλλιο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες πήρα την 7η θέση στο Περθ. Μπορούσα και καλύτερα. Ακολουθεί το Παγκόσμιο, ξεκινάει 22 του μήνα στο Κάντιθ της Ισπανίας και μετά θα ξεκουραστώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυο με τρεις εβδομάδες, θα αποφασίσω με τον προπονητή μου. Μετά σοβαρή προπόνηση και αγώνες τροχιάς για να μπούμε σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα