Κόλλησαν στο «Χ» Καλαμάτα και Προοδευτική

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Προοδευτική στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας για την 12η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

Ο Γιώργος Μπένος δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Μαύρης Θύελλας» με μια νίκη, με την ομάδα του να συνεχίζει να μένει μακριά από τις επιτυχίες στα τελευταία της παιχνίδια. Δεν φάνηκε για τους

γηπεδούχους η απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Σωκράτη Κοψαχείλη.

Θετικό χαρακτηρίζεται για την Προοδευτική το ισόπαλο αποτέλεσμα, το οποίο σημειώθηκε υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Μαρουδιά, που είχε ταξιδέψει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στο μέσο της βαθμολογίας εξακολουθούν να βρίσκονται οι δύο ομάδες, μετά τη σημερινή (11/03) τους ισοπαλία.

Καλύτερη ήταν η Καλαμάτα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της και να φτάσει σε ένα γκολ. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν βρήκε το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, αρκούμενη στον έλεγχο του ρυθμού που είχε.

Από την άλλη, η Προοδευτική είχε πρωταρχικό στόχο στο πρώτο μέρος τη διατήρηση του μηδέν στην εστία της, κάτι που πέτυχε, ενώ στην επίθεση επέλεξε τις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Ίδια εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Καλαμάτα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και τον έλεγχο, όμως είχε πρόβλημα στην επιθετική της ανάπτυξη και την τελική προσπάθεια.

Η Προοδευτική... κράτησε καλά αμυντικά και κατάφερε να φύγει από την Καλαμάτα με το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και χωρίς να... ιδρώσει ιδιαίτερα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καλλιντέρης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Ψυχογιόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής (85' Μπεγέτης), Πετρουζέλλης (51' Κρητικός), Τριανταφυλλάκης (61' Δρούγας), Αλεξανδρόπουλος, Αθανασόπουλος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αρχοντάκης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικολός, Κουμεντάκος, Αλεξίου, Σάμιος (72' Σούφλας), Μπέλερης, Λύγκος, Μπερνιδάκης, Σουλελές (58' Μηνάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα