«Κόλλησε» στις Σέρρες η Καλαμαριά

Στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Football League 2 υποχώρησε ο Απόλλων Καλαμαρίας μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

Πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στις Σέρρες όπου ο τοπικός Οδυσσέας παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Απόλλωνα Καλαμαρίας. Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία εντός έδρας για τους γηπεδούχους στα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει, με αποτέλεσμα να παραμείνουν

στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν στη 2η θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκονται 3οι σε ισοβαθμία με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που την ίδια ώρα επικρατούσε του Αετού Σκύδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, με τη σημαντικότερη να είναι από την πλευρά του Οδυσσέα, όταν στο 89’ ο Μπλατσέρης ξεπέρασε τον Καρατζιόβαλη με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Δρούζας(86΄ Μαγκανάς), Γκάγκας, Καρυπίδης, Κόλινς, Κεφαλάς(54΄ Μπλατσέρης), Δελής, Κιουρτσίδης(75΄ Ξανθόπουλος), Μπασιούκας, Πούπης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Λουιζίδης, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Δεμιρτζόγλου, Πλατάκης, Λεπτοκαρύδης(78΄ Μουρατίδης), Χαλιμπάκης(90΄ Ευθυμιάδης), Μωυσιάδης(65΄ Παντελιάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα