Κόρφας: «Έχουμε την ευκαιρία για κάτι πολύ καλό»

Αήττητη είναι η έως τώρα πορεία της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ η ΧΑΝΘ, έχοντας πετύχει το «11 στα 11».

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο Τζον Κόρφας παραδέχθηκε πως φέτος έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό, ωστόσο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο δρόμος είναι μακρύς και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εύχεται, επίσης, το μπάσκετ να ανέβει ξανά εκεί

που του αξίζει. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της ΧΑΝΘ…

Για το αήττητο σερί της ΧΑΝΘ: «Από την αρχή της σεζόν ήξερα ότι έχουμε καλή ομάδα, όμως δεν περίμενα να κάνουμε έντεκα συνεχόμενες νίκες. Τα παιδιά δούλεψαν καλά μέχρι τώρα και τους αξίζουν μπράβο. Σε κάποια παιχνίδια είχαμε και λίγο τύχη κι ευτυχώς πάμε πολύ καλά».

Για τους στόχους της: «Στόχος από την αρχή ήταν η άνοδος, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ακόμα δεν τα καταφέραμε. Δεν τελειώσαμε ακόμα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν, γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε τώρα. Φέτος έχουμε την ευκαιρία γιατί κάτι πολύ καλό».

Για το επίπεδο της Α’ ΕΚΑΣΘ: «Είναι καλό το επίπεδο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά από τη Γ’ Εθνική. Όλες οι ομάδες παίζουν καλό μπάσκετ και κάθε αγωνιστική κρύβει μία έκπληξη. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για τις ευχές που θα ήθελε να κάνει για τις γιορτινές ημέρες: «Εύχομαι το μπάσκετ να ανέβει ξανά εκεί που του αξίζει. Ελπίζω να δούμε καλές ομάδες και φυσικά οργάνωση. Επίσης, εύχομαι ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα τόσο ως θεατή όσο κι ως παίκτες, γιατί ο αθλητισμός είναι ωραίος. Θέλουμε ο κόσμος να βλέπει και να αγαπάει αυτό το άθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα