Κορωπί-Τριγλία Ραφήνας 2-1

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι το Κορωπί κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Τριγλία Ραφήνας.

Μία πολύ σημαντική νίκη πήρε το Κορωπί έναντι της Τριγλίας στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς αποφασισμένες για την νίκη με την ομάδα της Ραφήνας στο 7΄να έχει δοκάρι σε προσπάθεια του Μάντζη. Ότι δεν κατάφερε στο 7’ το κατάφερε στο 12’ με το Ράμο να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνοντας το 0-1. Η απάντηση για το Κορωπί ήταν άμεση, στο 19΄ ο Μουρούτης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα 1-1.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Θεοφάνους γύρισε το ματς για τους γηπεδούχους με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 42’ διαμορφώνοντας το 2-1, το οποίο έμελε να μείνει μέχρι το τέλος καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την επίτευξη άλλου τέρματος. Στο 58’ το Κορωπί είχε την ευκαιρία να διευρύνει το υπέρ της σκορ ωστόσο ύστερα από προσπάθεια του Γερολυμάτου η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Κύρκου.

ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Ταμπάκης (68' Βρούτσης), Αλεξίου, Κοκκίνι, Ντούνης, Μουρούτης, Θεοφάνους (78' Γκεμίσης), Οικονομόπουλος, Μακρής (78' Γερολυμάτος), Τόλιας, Πούλος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Σταμπέλος (85' Λεμονής), Καραμποΐκης (78' Καλαμπόγιας), Κόρακας, Ζέκιο, Μουλλάκης, Ράμο, Μπασινάς, Αρσενόπουλος (68' Τσάγκαρης), Μάντζης, Αρναρέλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα