«Κορυφαία η Bundesliga»

Ο τεχνικός διευθυντής του Αμβούργο, Φρανκ Άρνεσεν, θεωρεί το γερμανικό πρωτάθλημα το καλύτερο στον κόσμο και θέτει τους φετινούς στόχους της ομάδας του.

Στήριξε τον συλλογισμό του στην προσέλευση των θεατών στους αγώνες της Bundesliga και στην δυσκολία πρόβλεψης των παιχνιδιών του πρωταθλήματος. Εν ολίγοις, ο Άρνεσεν θεωρεί την διοργάνωση, στην οποία μετέχει το Αμβούργο ανώτερο από την Premier League, την La Liga

και την Serie A

«Αν αναλογιστείς όλα τα δεδομένα, τότε θα διαπιστώσεις ότι έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα. Η Bundesliga είναι μοναδική και είμαι προνομιούχος που δουλεύω εντός αυτής» δήλωσε στην «Bild» και συνέχισε σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του στην Bundesliga:

«Δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, αν και έχουμε ανοδική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες. Έχουμε μία δύσκολη σεζόν μπροστά μας και πρέπει να διασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα