Κορυφαίος προπονητής ο Βλάχος

Ο καλύτερος προπονητής κωπηλασίας στην Ελλάδα είναι ο Θύμιος Βλάχος, όπως προέκυψε από σχετική ψηφοφορία.

Ο επικεφαλής μίας από τις καλύτερες ομάδες τεχνικών αυτή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που έχει αναδείξει πρωταθλητές με μεγάλες διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων.

Ο κ. Βλάχος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος σωματειακός προπονητής του 2011 στην Ελλάδα

έπειτα από ψηφοφορία που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος η Ομοσπονδία Κωπηλασίας, με την συμμετοχή όλων των ομίλων της. Η βράβευση θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της ΕΚΟΦΝΣ την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την τιμή: «Για μένα είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη δικαίωση, η οποία έρχεται μετά από προσπάθειες πολλών χρόνων στο χώρο της Κωπηλασίας. Μ’ αυτή την διάκριση νιώθω ότι αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες δεκαετιών».

Ο πρόεδρος του ΝΟ Ιωαννίνων Σωτήρης Στάμος είπε: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για την επιλογή του Θύμιου Βλάχου μετά από ψηφοφορία ως του καλύτερου προπονητή Κωπηλασίας στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή δικαιώνει την προσπάθεια που ο ίδιος καταβάλλει τόσα χρόνια, στην οποία προσπάθεια οφείλεται εν πολλοίς και η ανάδειξη τόσων πρωταθλητών μέσα από τον Όμιλό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα