Κόττεριλ: «Θα είμαι πάντα Πανιώνιος»

Ο Αυστραλός του Πανιωνίου θα παραμείνει τελικά στην πατρίδα μου, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, ωστόσο δήλωσε πως οι «πάνθηρες» θα είναι πάντα στην καρδιά του.

«Αν και το ήθελα πολύ τελικά δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Τα οικονομικά προβλήματα με τον Πανιώνιο είναι υπαρκτά ωστόσο ο λόγος που θα παραμείνω στην Αυστραλία και δεν μπορώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, αφορά στις δεσμεύσεις που έχω με την Εθνική της χώρας μου»,

δήλωσε στο Onsports ο πολίστας του Πανιωνίου Τζόνο Κόττεριλ.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αυστραλός δήλωσε:

«Έχω ξεκαθαρίσει στον Πανιώνιο πως θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και δεν μπορώ. Ναι μεν, υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, κάτι που έχω υπόψη μου, όπως επίσης υπάρχουν δεσμεύσεις με την Εθνική, αλλά ακόμα κι έτσι ήθελα να επιστρέψω.

Με απογοητεύει λίγο αυτή η κατάσταση από τη στιγμή που είχαμε τόσο πετυχημένη χρονιά αλλά είμαι πολύ υπερήφανος που δείξαμε στην Ελλάδα πως μία νεανική ομάδα με όρεξη και φιλοδοξία, μπορεί να ανταγωνιστεί τους πάντες. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος αυτής της κατάστασης.

Προσωπικά, αγωνιζόμενος στην Ελλάδα ήταν πολύ πετυχημένη στιγμή της καριέρας μου και απόλαυσα τη συμμετοχή μου στο ελληνικό πρωτάθλημα με Πανιώνιο και Χίο. Στενοχωριέμαι που θα πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο.

Η συμμετοχή μου στον Πανιώνιο φέτος, αποτέλεσε μεγάλη τιμή για μένα, όπως να αγωνίζομαι μπροστά στους «Panthers» ήταν φανταστικό για μένα. Η ομάδα και ο κόσμος της με αγκάλιασε με τέτοιον τρόπο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ελπίζω να επιστρέψω κάποια στιγμή στο σύλλογο των «πανθήρων» και να συνεχίζω να υποστηρίζω αυτή την ομάδα στην Ελλάδα. Αν όχι, θα συνεχίσω να παρακολουθώ όλες τις ομάδες του Πανιωνίου από την Αυστραλία», ήταν τα λόγια του Τζόνο Κόττεριλ, ο οποίος λόγω των υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα πόλο του Πανιωνίου για την φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα