Κουρμπανάς: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Η αισιοδοξία για την κατάκτηση του τίτλου είναι διάχυτη στις τάξεις του Παναιγιάλειου, ο τεχνικός της ομάδας όμως, Νίκος Κουρμπανάς, επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο filodimos.gr κι ανέφερε πως, αν και ο Παναιγιάλειος δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο, είχε την ποιότητα ως ομάδα να πάρει το «τρίποντο»…

«Η νίκη μας ήταν δύσκολη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Αστέρας Αμαλιάδας που παλεύει επάξια για το στόχο του. Εμείς δεν ήμασταν καλοί, για να είμαστε ειλικρινείς.

Δεν ήμασταν η ομάδα που πρέπει να είμαστε. Παρ' όλα αυτά κερδίσαμε, καθώς οι μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναιγιάλειος τα έχουν αυτά, μπορούν να κερδίζουν παιχνίδια ακόμα κι όταν δεν παίζουν καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως πρέπει να επικεντρωθούν στο ποδόσφαιρο και να αφήσουν τις… μεγάλες δηλώσεις για το τέλος του πρωταθλήματος: «Πάντως το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει, έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά μας κι αν δεν πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα, καλύτερα να μη λέμε τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα