«Κούρεμα» στη χορηγία του ΟΠΑΠ στην Football League 2

Αρκετό ψαλίδι «έπεσε» στο ποσό της πρώτης δόσης της χορηγίας του ΟΠΑΠ που έλαβαν ή περιμένουν να λαμβάνουν οι ομάδες της Football League 2.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το ποσό της χορηγίας του ΟΠΑΠ θα καταβληθεί σε δύο δόσεις, με την πρώτη να έχει εισρεύσει ήδη από χθες (13/03) στα ταμεία ορισμένων ομάδων. Από τις

έντεκα του νοτίου ομίλου της Football League 2, σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, έχουν ήδη πάρει την πρώτη δόση οι Ζάκυνθος, Πανηλειακός, Ηλυσιακός και ΑΟΧ, ενώ αύριο (15/03) αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με την Προοδευτική.

Ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΑΟ Γλυφάδας, ο Αστέρας Μαγούλας, ο Ρούβας, ο ΠΑΟ Ρουφ και η Καλαμάτα δεν έχουν εισπράξει ακόμη το ποσό της πρώτης δόσης, ωστόσο, σε ορισμένους συλλόγους εξ αυτών υπάρχει ενημέρωση ότι το ποσό θα καταβληθεί έως το τέλος της εβδομάδας.

Σημειώνεται, πάντως, ότι με τις παρακρατήσεις που θα γίνουν και τις εκκαθαρίσεις το συνολικό ποσό της χορηγίας φτάνει περίπου στις 41.000 ευρώ, τα οποία όπως είπαμε θα δοθούν σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση, που ήδη έχει αρχίσει να καταβάλλεται σε ορισμένες ομάδες, δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι σε ορισμένους συλλόγους έχουν μπει στα ταμεία τους λιγότερα από 15.000 ευρώ, είτε λόγω των κρατήσεων είτε λόγω κάποιων περσινών οφειλών που πιθανότατα υπάρχουν. Επίσης, υπάρχουν κρατήσεις στις ομάδες για τις περσινές μετακινήσεις, αλλά και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.

Πάντως, κάποιοι εκπρόσωποι ομάδων του νοτίου ομίλου της Football League 2 εκφράζουν τα παράπονά τους για τις πολλές κρατήσεις, διότι περίμεναν τα χρήματα αυτά πώς και πώς για να πάρουν οικονομική «ανάσα» και να καλύψουν ορισμένες από τις τρέχουσες ανάγκες τους! Ανάλογες κρατήσεις, όπως είναι λογικό, θα γίνουν και στις ομάδες του βορείου ομίλου της Football League 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα