Κουζουτζίδης: «Έχουμε δύσκολο έργο»

17:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο του Οδυσσέα Αναγέννησης ετοιμάζεται ο Νίκος Κουζουτζίδης, αφού η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο πρώην προπονητής του Πήγασου, μίλησε για το τοπικό ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνέχεια της ομάδας του.

«Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο το έργο αλλά υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες και αν τα καταφέρουμε καλώς, ειδάλλως θα έχουμε κάνει την προσπάθεια μας. Όταν ήρθε η πρόταση ήξερα ότι ήταν ρίσκο αλλά ήταν μια πρόκληση για μένα για αυτό και πήρα την απόφαση να αναλάβω τον Οδυσσέα Αναγέννησης.

Είμαι αισιόδοξος και θέλω να δείξω ότι οι Σερραίοι προπονητές μπορούν να τα καταφέρουν», τόνισε αρχικά ο Κουζουτζίδης.

«Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Γάζωρο. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε κάτι. Είτε αγωνιστικά, είτε βαθμολογικά. Δουλέψαμε στη ψυχολογία και είμαστε όλοι έτοιμοι. Στα ντέρμπι κερδίζει αυτός που είναι και πιο τυχερός. Είναι δύσκολο σίγουρα και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι κάποια πράγματα που δουλέψαμε θα τα δείξουμε και στο γήπεδο. Βέβαια απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος και αν δε κερδίσουμε στον Γάζωρο, μπορεί να κερδίσουμε τα άλλα τρια ματς», σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο του βορείου ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα