Κρανιώτης: «Ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός μας»

15:27 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο επιθετικός του ΑΟ Καρδίτσας, Αλέξης Κρανιώτης, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στην άνοδο και τις ομάδες που τη διεκδικούν, καθώς και στο ερχόμενο παιχνίδι με το Βελούχι.

Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ του ΑΟ Καρδίτσας με 8 τέρματα και αγωνίζεται εκεί εδώ και 4 χρόνια, μίλησε στο Evrytaniasport.blogspot.com και δήλωσε πως η πορεία της ομάδας είναι σαφώς καλύτερη από ποτέ…

«Η πορεία του Α.Ο. Καρδίτσας μέχρις στιγμής είναι η καλύτερη τα τελευταία

χρόνια. Είναι μια ομάδα χτισμένη από καλούς ποδοσφαιριστές και το κυριότερο μόνο από Καρδιτσιώτες, που έχει μεγάλη σημασία».

Αναφορικά με τα στοιχεία που θα κρίνουν τον τίτλο ο ταλαντούχος επιθετικός δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Οι πιθανότητες για την άνοδο πιστεύω ότι είναι πάνω-κάτω μοιρασμένες, για όλες τις ομάδες, που την διεκδικούν. Εννοείται πως είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός για την ομάδα μου. Άλλωστε και για αυτόν τον λόγο κάθε Κυριακή θέλουμε να παίζουμε πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και τον υποβιβασμό ανέφερε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή. Όσον αφορά τον υποβιβασμό θα παλέψουν 3-4 ομάδες. Όποια ομάδα καταφέρει και δείξει καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια θα καταφέρει και να σωθεί».

Κλείνοντας, ο άσος του ΑΟ Καρδίτσας αναφέρθηκε και στον προσεχή αγώνα της ομάδας του με το Βελούχι, το οποίο χαρακτήρισε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα…

«Η ομάδα του Καρπενησίου είναι μια πάρα πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Χρειαζόμαστε την νίκη, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή, ενώ το Βελούχι από την μεριά του, για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού. Στο ματς του πρώτου γύρου ήταν πάρα πολύ καλή και το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα έβαζε πρώτος γκολ. Το κατάφερε η ομάδα μου και έτσι περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Η νίκη θα κριθεί όπως και στο ματς του πρώτου γύρου».



Keywords
Τυχαία Θέματα