Κρις Μπος: «Η καλύτερη ημέρα της ζωής μου»

05:13 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πανευτυχής είναι ο Κρις Μπος, καθώς σε διάστημα 21 ωρών υποδέχθηκε τον πρώτο του γιο στη ζωή και βοήθησε τους Μαϊάμι Χιτ να φτάσουν στο 3-0 σε βάρος των Νιου Γιορκ Νικς.

Τα ξημερώματα ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι και παρευρέθηκε στη γέννηση του πρώτου του γιου, Τζάκσον. Ακολούθησε δεύτερο ταξίδι-αστραπή προς το «Μεγάλο Μήλο», όπου ξεκίνησε στη βασική πεντάδα των πρωταθλητών της Southeast.

«Οριακά

πρόλαβα τη γέννηση, αλλά την πρόλαβα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Πριν καταλάβω τι συνέβη, όλοι με ρωτούσαν αν θα παίξω στο βραδινό παιχνίδι. Οι ιατροί και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι μου έκαναν τη ίδια ερώτηση» εξήγησε ο Μπος, ο οποίος σημείωσε εννέα πόντους και δέκα ριμπάουντ στο ίδιο το ματς.

«Είχαν μείνει εξήντα λεπτά και ο προπονητής μιλούσε. Έδεσα τα χέρια μου και εντάχθηκα στην ομάδα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Συνολικά ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου» συμπλήρωσε ο «χαζομπαμπάς», ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε ως εξής την ημέρα του «CB4»: «Αφιερώσαμε τη νίκη στον Τζάκσον Μπος. Ο Κρις απέδειξε την προσήλωση του στην ομάδα με τα διαδοχικά ταξίδια του. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσω».

Πλέον εκκρεμεί η συμπλήρωση... ύπνου. Άλλωστε ακολουθεί το τέταρτο ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:30 το βράδυ της Κυριακής (06/05).

Keywords
Τυχαία Θέματα