«Κυνήγι» σε Pavano

Απρόσμενα προβλήματα συναντά ο pitcher των Μινεσότα Τουίνς, Carl Pavano, και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Ένας παλιός συμμαθητής του Pavano απείλησε πως θα εκδώσει βιβλίο με αποκαλύψεις για τον παίκτη. Μεταξύ άλλων άφησε υπονοούμενα για ερωτική σχέση του 36χρονου pitcher με τον αδερφό του. Εν τέλει, η αστυνομία εισέβαλε με άδεια στο σπίτι του Benard, ο οποίος ήταν αυτός που απείλησε, και πήρε τον υπολογιστή του, μαζί με οτιδήποτε άλλο ύποπτο!

Στους minors o Wells

Ο

δεξιόχειρας pitcher, Randy Wells, ήταν ένας από τους εννέα παίκτες των Σικάγο Καμπς που υποβιβάστηκαν στην δεύτερη ομάδα. Μαζί του υποχώρησε ο αριστερόχειρας, Travis Wood, o Scott Maine, o Dave Sappelt, o Welington Castillo, o Blake Parker, o Edgar Gonzalez, ο Matt Tolbert και ο Blake Lalli.

Πήραν Asencio οι Ίντιανς

Τον reliever pitcher, Jairo Asencio, απέκτησαν οι Κλίβελαντ Ίντιανς από τους Ατλάντα Μπρέιβς έναντι χρημάτων. Πρόκειται για pitcher που έφτασε στις Η.Π.Α. σαν Luis Valdez, αλλά στην συνέχεια αποκαλύφθηκε το αληθινό του όνομα.

Αισιοδοξία στους Ντόζερς

Διαφορετικό κλίμα επικρατεί πλέον στους Λος Άντζελες Ντότζερς. Λίγες ώρες χρειάστηκε ο νέος ιδιοκτήτης, Μάτζικ Τζόνσον, για να φέρει τον «μαγικό» του αέρα στον σύλλογο. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά ακόμα προβλήματα που χρήζουν λύσεων.

Τραυματίας ο Storen

Χωρίς τον closer pitcher, Drew Storen, θα αρχίσουν τη νέα σεζόν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Άλλωστε αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό του ώμο. Εκτός παραμένει και ο Michael Morse.

Τέλος ο Zumaya

Αποδεσμεύτηκε από τους Μινεσότα Τουίνς ο Joel Zumaya. Ο δεξιόχειρας pitcher θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον ώμο και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει φέτος.

Υποτροπή για Romine

Δεν θα είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν ο Austin Romine των Νιου Γιορκ Γιάνκις λόγω υποτροπής στον τραυματισμό του στη μέση. Ο 23χρονος catcher, πάντως, δεν φαίνεται πως θα ανέβει στη Major League πριν τον Σεπτέμβριο.

44χρονη ενίσχυση για Μπλου Τζέις

Εξασφάλισε θέση στο ρόστερ των Τορόντο Μπλου Τζέις ο Omar Vizquel. Μάλιστα ο 11-φορές Gold Glover θα συμπληρώσει τα 45 του σε έναν μήνα και πρόκειται για τον γηραιότερο τωρινό παίκτη της MLB.

Εκτός ο Upton

Οι Τάμπα Μπέι Ρέις θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν χωρίς τον B.J. Upton. H επιστροφή του 27χρονου center fielder θα καταγραφεί εντός του Απριλίου.

Νέος τραυματίας στους Ρόγιαλς

Για 15 μέρες θα είναι στον κατάλογο των τραυματιών ο δεξιόχειρας pitcher των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Felipe Paulino. Πρόκειται για το πέμπτο σχετικό πρόβλημα των «βασιλικών», ανάμεσα στα οποία είναι οι Joakim Soria και Salvador Perez.

Keywords
Τυχαία Θέματα