Το σκέφτεται ο Parcells

Ενδέχεται να αναλάβει προσωρινά τους Νιου Ορλίνς Σέιντς ο 70άχρονος Bill Ρarcells και άλλα νέα από τον χώρο του φούτμπολ.

Τον Αύγουστο, ο Parcells θα γίνει 71 ετών, αλλά είναι προσωπικός φίλος και πρώην συνεργάτης του Sean Payton. Ο τελευταίος, άλλωστε, έχει δεχθεί ποινή υποχρεωτικής αποχής από το NFL για ένα χρόνο λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα

(02/04) λήγει η προθεσμία περί κατάθεσης έφεσης στην παραπάνω απόφαση. Ο Payton δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αμφισβητήσει την πρωτοβάθμια απόφαση.

Οικονομικό σκάνδαλο γύρω από τον Freeney

Ο νομικός σύμβουλος του Dwight Freeney, defensive end των Ιντιανάπολις Κολτς, βρέθηκε στη φυλακή μαζί με την σύντροφό του με αφορμή οικονομική παρατυπία. Συγκεκριμένα έκλεψαν 2.2 εκατομμύρια δολάρια από τον παίκτη με 140 διαφορετικές τραπεζικές συναλλαγές!

Επιστροφή στην Τάμπα

Ο 3-φορές All-Pro cornerback, Ronde Barber, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς και θα μετάσχει στην 16η του επαγγελματική σεζόν. Επίσης, ο Demar Dotson ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια.

Στους Τέξανς ο Jones

Ο πρώην punter των Σέιντ Λούις Ραμς, Donnie Jones, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Τέξανς. Ο έμπειρος παίκτης θα πάρει 825,000 δολάρια για συνεργασία ενός έτους.

Ενίσχυση μέσω ντραφτ για Ντόλφινς

Δεν κατάφεραν να ενισχυθούν, όσο ήθελαν, με free agents, οπότε οι Μαϊάμι Ντόλφινς θα επιδιώξουν την ενδυνάμωση του ρόστερ τους μέσω του ντραφτ. Στη διαδικασία έχουν, μεταξύ άλλων, την όγδοη επιλογή, στην οποία φιλοδοξούν να αποκτήσουν τον Ryan Tannehill.

Έτοιμος τον Ιούνιο ο Hankerson

Μέχρι την 1η Ιουνίου, ο Leonard Hankerson θα είναι στο 100%, αφού θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ωστόσο θα συναντήσει ανταγωνισμό στην θέση του receiver στους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς.

«Κλείνουν» Hargrove οι Πάκερς

Μέσω Twitter ανακοίνωσε ο defensive end, Anthony Hargrove, πως συμφώνησε με τους Γκριν Μπέι Πάκερς. Πέρσι ο Hargrove ανήκε στους Σιάτλ Σίχοκς.

Στις «αρκούδες» ο Thomas

Συμβόλαιο ενός έτους με τους Σικάγο Μπέαρς υπέγραψε ο receiver, Devin Thomas. Πρόκειται για γυρολόγο αθλητή με έφεση στις special teams, ενώ στην περσινή σεζόν βοήθησε τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς να κατακτήσουν το Super Bowl.

Keywords
Τυχαία Θέματα