Κυριακοπούλου: «Δεν μπορούμε ούτε να τρέξουμε»

Η κατάσταση στους ξενώνες και τα προπονητήρια του αθλητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά έχει φέρει σε απόγνωση την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο επί κοντώ μιλώντας στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αθλητές στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και την κόντρα της με την διοίκηση του κέντρου. Αναλυτικά είπε :

Για την ένταση με την διοίκηση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά: «Είναι

ένα θέμα που θεωρώ πως δεν έπρεπε να πάρει τις διαστάσεις που πήρε επειδή προφανώς υπάρχει ασυνεννοησία για το ποιος έχει τις απαραίτητες αρμοδιότητες. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στο ποιος είχε και έχει τελικά την ευθύνη για το ποιοι διαμένουν στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά. Έχω αναφερθεί και λεπτομερώς στην επιστολή-απάντηση μου στις δηλώσεις του διευθυντή του αθλητικού κέντρου. Η ομοσπονδία μου, ο ΣΕΓΑΣ, μου έδωσε την άδεια να χρησιμοποιώ τον ξενώνα της Κατερίνα Θάνου αλλά η διοίκηση του ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά αυθαίρετα με εμπόδισε και είχε αντίθετη άποψη. Έτσι, έχει η υπόθεση.

Με την Κατερίνα Θάνου δεν έχω κανένα πρόβλημα και κακώς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως έχουμε διαμάχη μεταξύ μας. Άλλωστε το πρόβλημα δημιουργήθηκε αφού η Κατερίνα Θάνου άδειασε τον ξενώνα της. Το πρόβλημα μου είναι με το αθλητικό κέντρο. Όταν είχα επικοινωνήσει με την Κατερίνα με είχε διαβεβαιώσει πως πρόκειται να αδειάσει το δωμάτιο και τίποτα παραπάνω. Δεν είχαμε να πούμε και κάτι άλλο από την στιγμή που δεν έχουμε κόντρα μεταξύ μας.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και στους ξενώνες και στα στάδια. Τα σημαντικότερα τα εστιάζω στο στάδιο στο οποίο γυμνάζομαι. Έχει εικόνα εγκατάλειψης. Δεν συντηρείται, είναι βρώμικο, δεν έχει θέρμανση, μπάζει νερά από παντού όταν βρέχει, το ταρτάν έχει χαλάσει από τις ρίζες των δέντρων και το χόρτο είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν μπορούμε ούτε να τρέξουμε και υποτίθεται πως προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι να πω; Αναφορικά με τους ξενώνες, πρέπει να μάθει ο κόσμος πως πρόκειται για δωμάτια είκοσι τετραγωνικών. Με δική μου πρωτοβουλία έφερα στο δωμάτιο, όπως και ο κάθε αθλητής, ένα κουζινάκι κι ένα πλυντήριο για να μπορώ να καλύψω κάποιες ανάγκες. Επίσης, έχω πρόβλημα με το ζεστό νερό. Εδώ κι έναν μήνα έχει χαλάσει ο ηλιακός θερμοσίφωνας και κανείς δεν έχει φιλοτιμηθεί να το φτιάξει. Έχουμε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα όλο αυτόν τον καιρό. Έχω φτάσει στο σημείο να βράζω νερό για να μπορώ να κάνω μπάνιο. Η κατάσταση είναι τραγική. Περνάμε πάρα πολύ δύσκολα».

Για την προετοιμασία της και τους στόχους της στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, συνεχίζω να προετοιμάζομαι μετ’ εμποδίων. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Από επιλογή μου δεν συμμετέχω στους αγώνες του κλειστού στίβου και επικεντρώνομαι στους αγώνες του καλοκαιριού και στους Ολυμπιακού Αγώνες. Προσωπικά, ποτέ δεν κάνω προβλέψεις για το τι θα πετύχω και πιστεύω πως κάνω την κατάλληλη δουλειά για να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήμουν άτυχη αφού

Keywords
Τυχαία Θέματα