Το εύκολο ντέρμπι και κατάσταση στην ΑΕΚ

10:27 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Έχοντας ως τίτλο "Κάντε του μήνυση, στο... σκαμνί ο Ολυμπιακός επειδή μετά το 20' βγάζει το πόδι από το Γκάζι", η εφημερίδα έχει πρώτο θέμα το χθεσινό ματς στο Φάληρο και εξηγεί: "Η νέα ποδοσφαιρική πανδαισία από τον θρύλο κράτησε (πάλι) είκοσι λεπτά! Το κολασμένο τρίγωνο Μιραλάς - Τζιμπούρ - Ιμπαγάσα "σκόρπισε" την ΑΕΚ, που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή

το ματς έληξε νωρίς". Στα της ΑΕΚ τονίζεται το θέμα με τη συνάντηση του Δημητρέλου με τον Τραβέρσο της ΟΥΕΦΑ: "Η συνάντηση του προέδρου, Ανδρέα Δημητρέλου, με τον επικεφαλής της επιτροπής του Financial Fair Play της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, χθες στην Ελβετία ήταν σίγουρα ένα θετικό μήνυμα. Ο εκπρόσωπος της «Ένωσης» ενημερώθηκε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα, ώστε μέχρι τις 16 του μήνα να στείλει στην αρμόδια επιτροπή τα έγγραφα εκείνα που αποδεικνύουν ότι είναι σε πορεία εξυγίανσης κερδίζοντας χρόνο για να τακτοποιήσει τις οφειλές της μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σημειώνεται, δε, πως μέσα στις σκέψεις των μετόχων είναι να παραστεί ο Ντέμης Νικολαΐδης ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην παρουσίαση ενώπιον της UEFA εκμεταλλευόμενος το όνομά του.

Για να πειστεί, ωστόσο, η UEFA από τις κινήσεις της ΑΕΚ δεν αρκούν ονόματα ή λόγια αλλά πράξεις και συγκεκριμένα... ρευστό. Εδώ και τώρα! Ο Πέτρος Παππάς δήλωσε έτοιμος να καλύψει το δικό του μέρος από τα χρέη, αρκεί να το πράξουν και οι υπόλοιποι, ωστόσο η συνάντηση που έχει εξαγγελθεί μεταξύ των μελών της ομάδας του 2004 για να βγάλουν το λογαριασμό και να βάλουν τα χρήματα δεν έχει καν προγραμματιστεί. Και οι μέρες περνούν... Βάσει του σχεδίου Νικολαΐδη, θα πρέπει να μπουν 4 εκατ. ευρώ από τους μετόχους και άλλα 3 εκατ. ευρώ ως δάνειο από τους επιχειρηματίες που έχει βρει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ", γράφει η SD.

GOAL

"Για πλάκα" τονίζει η εφημερίδα ότι κέρδισε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ, με την εφημερίδα να σχολιάζει: "2-0 την ΑΕΚ από το 24' με Μέλμπεργκ και Μιραλάς και μετά... κάαααθισε! Νίκη - καρμπόν με εκείνη στην Τούμπα, με τη μόνη διαφορά ο Μιραλάς αυτή τη φορά αντί για τον Σταφυλίδη βρήκε τον Κοντοέ. Δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο η ΑΕΚ και μετά το 2-0... πάλεψε για να το κρατήσει! Ισορρόπησε στο Β', όταν έκανε προπόνηση ο Ολυμπιακός".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έχοντας ένα μεγάλο "ΟΧΙ" η εφημερίδα γράφει για τη χθεσινή ΑΕΚ: "ΟΧΙ, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε αυτό το πράγμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πήγε για να χάσει... λίγο η Ένωση στο Φάληρο, φοβισμένη και χωρίς στην 11άδα να παίζουν οι καλύτεροι αυτοί τη στιγμή. Ακόμη και μετά το 2-0 όλη η προσπάθεια ήταν να μη φάμε άλλο. Δυστυχώς κάποιοι ήταν... ευχαριστημένοι με την έκταση του σκορ μετά το ματς. Χωρίς καμία ιδέα από τον πάγκο, βασισμένη σε παίκτες που έχουν... παραδώσει πνεύμα εδώ και καιρό και πρέπει να παίζουν μόνο για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, η ΑΕΚ από το πρώτο λεπτό έκανε αυτό που ήθελε ο ΟΣΦΠ και πότισε με νέα πίκρα τον κόσμο της. Παίκτες σαν τον Κάρλος και τον Σιαλμά ταιριάζουν σε μία ομάδα που θέλει να προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο το

Keywords
Τυχαία Θέματα