Κυριαρχία στη ρακέτα και 2-1 οι Πέισερς

05:24 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Άνοιξαν τη διαφορά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και οι Ιντιάνα Πέισερς κατέβαλαν εύκολα με 97-74 τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center».

Πολύ εύκολα επανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις, τουλάχιστον στο δεύτερο 24λεπτο. Συγκεκριμένα μετέτρεψαν το 44-38 του ημιχρόνου σε 76-55 στο τέλος του τρίτου 12λεπτου. Οι Μάτζικ δεν είχαν «απάντηση», έμειναν στο -29 και υπέστησαν την εντός έδρας ήττα.

Μετά το 93-78 του δεύτερου αγώνα, οι Πέισερς επικράτησαν με 97-74. Τα δύο σκορ είναι όμοια και φανερώνουν πως αποτελούν το φαβορί

για την πρόκριση, όπως είχε προκαθοριστεί ύστερα από την επισημοποίηση της απουσίας του Ντουάιτ Χάουαρντ.

Στους 26 πόντους και στα εννέα ριμπάουντ έφτασε ο Ντάνι Γκρέιντζερ, αν και είχε μόλις 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης «ανέβηκε» και ο Ρόι Χίμπερτ, που συμπλήρωσε 18 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ «έσβησε» τον αντίπαλο σέντερ, Γκλεν Ντέιβις.

Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Χιλ σημείωσε 13 από τους 15 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι δύο προαναφερόμενοι «ψηλοί» φρόντισαν να «καθαρίσουν» το δεύτερο. Ακόμα, ο Πολ Τζορτζ πέτυχε δώδεκα πόντους, ο Ντάρεν Κόλισον δέκα, οι Λανς Στέφενσον και Λεάντρο Μπαρμπόσα από πέντε, ενώ ο Ντέιβιντ Ουέστ είχε τέσσερις με 2/9 σουτ. Χρησιμοποιήθηκαν και οι 13 διαθέσιμοι παίκτες, αφού το παιχνίδι κρίθηκε από το τρίτο 12λεπτο.

Για τους Μάτζικ ξεχώρισε ο Γκλεν Ντέιβις με 22 πόντους, αλλά σημείωσε μόλις έξι στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Ακολούθησε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με 13 πόντους και ο Τζαμίρ Νέλσον με δέκα. Σε «ρηχά» νερά έμειναν οι Χέντο Τούρκογλου, Ράιαν Άντερσον και Τζέισον Ρίτσαρντσον, οπότε οι Μάτζικ, που είχαν μόλις πέντε εύστοχα τρίποντα, απώλεσαν φυσιολογικά το πλεονέκτημα της έδρας.

Το επόμενο ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (05/05) το βράδυ. Αυτό θα διεξαχθεί πάλι στο «Amway Center», αλλά αυτή τη φορά οι Πέισερς έχουν το πλεονέκτημα της σειράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα