Κυριαζόπουλος: «Η Βουλιαγμένη θα διεκδικήσει τον τίτλο»

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι τέλους είναι οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ξεκίνησε την τελική φάση στον 3ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ με 1 βαθμό και με την λευκή ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική πρόσθεσε στο ενεργητικό της έναν ακόμη.

Η διαφορά των πέντε βαθμών που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Δόξα Αγίας Άννας μπορεί να μην είναι αμελητέα, ωστόσο στις τάξεις των «κυανόλευκων» υπάρχει η πίστη πως ο στόχος που είχε τεθεί από το καλοκαίρι

για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπορεί να επιτευχθεί.

Ο γενικός αρχηγός της Βουλιαγμένης, Στέφανος Κυριαζόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Onsprts για την πορεία της ομάδας στην τελική φάση του 3ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, τόνισε:

«Με την απόκτηση των Πάνου Παπανικολάου, Γιώργου Τσιρλή και Νίκου Μπαλλή τον Ιανουάριο, η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Οι τρεις νεαροί που εντάξαμε στο δυναμικό μας αφομοιώθηκαν άμεσα και έδειξαν πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Στόχος μας αποτελεί η κατάκτηση του τίτλου. Θέλουμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο που θέσαμε το καλοκαίρι».

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, η Βουλιαγμένη την προσεχή αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Παλλαυρεωτικό.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Παντελής Βασιλακόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες παικτών, γεγονός που του παρέχει τη δυνατότητα να παρατάξει την πιο ισχυρή ενδεκάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα