Άνοιξε το… χορό των καταθέσεων ο Θωμαΐδης!

Μετά από ένα «καυτό» καλοκαίρι και έναν… ήπιο χειμώνα, η πολύκροτη υπόθεση των «στημένων» αγώνων επανήλθε στο προσκήνιο, με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα στους ειδικούς εφέτες ανακριτές Γιώργο Καλόφωνο (τακτικός) και Γιώργο Αυγέρη (αναπληρωτή), οι οποίοι ανέλαβαν να βρουν την άκρη του νήματος.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», Κυριάκο Θωμαΐδη, ο οποίος κατέθετε επί περίπου 2,5 ώρες στον Καλόφωνο, αποκαλύπτοντας όσα γνωρίζει για το σκάνδαλο που «ταλανίζει»

εδώ και αρκετούς μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σειρά τώρα έτσι αναμένεται να πάρουν το προσεχές διάστημα και οι επόμενοι μάρτυρες, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν εκ νέου να καταθέσουν μάρτυρες που ήδη έχουν βρεθεί ενώπιον του Γιώργου Κασσίμη, ο οποίος είχε αναλάβει αρχικά την υπόθεση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες που θα κληθούν να καταθέσουν τα 68 φυσικά πρόσωπα στα οποία έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τη συμμετοχή τους στο σκάνδαλο των προσυνεννοημένων αγώνων.

Επίσης, οι δύο ανακριτές, έχοντας μελετήσει την τεράστια δικογραφία εδώ και ενάμιση μήνα, αναμένεται να ζητήσουν απομαγνητοφώνηση, αλλά και πραγματογνωμοσύνη για τις 39.000 συνομιλίες που έχει καταγράψει ο ειδικός κοριός της ΕΥΠ και δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί ακόμη. Aυτή τη φορά μάλιστα υπάρχει η προσδοκία ότι θα δρομολογηθούν εξελίξεις άμεσα, καθώς εν αντιθέσει με τον προκάτοχό τους, οι νέοι ανακριτές δεν χειρίζονται καμία άλλη υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα