Λαμπράκος: «Ο Ατρόμητος δημιουργεί την κόντρα»

13:32 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τη δική του διάσταση για την κατάσταση που επικρατούσε στο κυριακάτικο (5/02) παιχνίδι ανάμεσα τον Ατρόμητο Αθηνών και τον Ήφαιστο Περιστερίου θέλησε να δώσει ο Νίκος Λαμπράκος.

Ο τεχνικός του Ήφαιστου, θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για φιλοξενία του Ατρόμητου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η φιλοξενία του Ατρόμητου ήταν απαράδεκτη. Τα αποδυτήρια ήταν ακατάλληλα καθώς οι πόρτες που υπήρχαν ήταν σπασμένες και εκτός αυτού κλείδωναν με λουκέτα αντί για κλειδαριές με αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν

ούτε καν να αλλάξουν. Όταν βγήκαμε για να κάνουμε ζέσταμα μας έστειλαν μακριά από τον πάγκο όπου θα καθόμασταν, στην άλλη άκρη του γηπέδου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Στο ημίχρονο όταν πήγαμε στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος ήθελε να μιλήσει στα κορίτσια προκειμένου να τις εμψυχώσει, ωστόσο, ο γενικός αρχηγός του Ατρόμητου, κ. Τάσος Τράγος, του το απαγόρευσε λέγοντάς του πως δεν έχει το δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια καθώς το όνομά του δεν περιλαμβάνονταν στο φύλλο αγώνα, τη στιγμή που ο ίδιος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα περπατούσε από την περιοχή του κόρνερ μέχρι το κέντρο ανενόχλητος».

Για την συμπεριφορά των παικτριών του Ατρόμητου δήλωσε: «Οι παίκτριες του Ατρόμητου σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έβριζαν τις παίκτριες μου, ωστόσο εκείνες δεν απάντησαν μη θέλοντας να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα».

Για την κόντρα ανάμεσα στον Ήφαιστο Περιστερίου και τον Ατρόμητο Αθηνών ο προπονητής τόνισε: «Από πλευράς Ατρόμητου έχουν δημιουργήσει μια... ανύπαρκτη κόντρα. Άνθρωποι του Ατρόμητου απαγορεύουν σε παίκτριες τους να έρθουν στην ομάδα μας ακόμα και αν το θελήσουν λέγοντάς τους πως προτιμούν να πάνε σε κάποια ομάδα της Γ' κατηγορίας, ακόμα και τσάμπα, παρά να πάνε στην ομάδα του Ήφαιστου».

Τέλος, ο Λαμπράκος μετά την αίτηση του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να παραβρεθούν στον αγώνα της Κυριακής (5/02) αξιολογημένοι διαιτητές -κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ- τόνισε: «Η διαιτησία ήταν άψογη. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η κρίση τους ήταν σωστή δίνοντας αυτά τα οποία έπρεπε να δοθούν, παρόλα αυτά, η ομάδα του Ατρόμητου για μια ακόμη φορά είχε παράπονα».

Keywords
Τυχαία Θέματα