Ζουλμίρα Φερέιρα: «Όλα καλά για τον Ζεσουάλδο»

13:01 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Η σύζυγος του προπονητή του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις της στον Τύπο της Πορτογαλίας, υπογραμμίζοντας ότι τα πάντα πάνε καλά για τον 66χρονο τεχνικό.

Η Ζουλμίρα Φερέιρα αποτελεί προσωπικότητα για τη Show Biz της Πορτογαλίας και δεν είναι λίγες οι φορές που εφημερίδες και περιοδικά έχουν φιλοξενήσει δηλώσεις της ή έχουν ασχοληθεί μαζί της. Έτσι συνέβη και με την εφημερίδα «Correio da Manhã» η οποία φιλοξένησε συνέντευξη της συζύγου

του Ζεσουάλδο, προπονητή του Παναθηναϊκού.

Όπως δήλωσε η σύζυγος του Πορτογάλου προπονητή, παρά την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει την Ελλάδα όσο καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη, η ζωή της στη χώρα μας είναι πάρα πολύ καλή ενώ για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως τα πάντα πάνε καλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έκπληξη που ετοιμάζει στον σύζυγό της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Ζουλμίρα Φερέιρα:

Μια φορά το μήνα γυρνάτε στην Πορτογαλία. Είναι ωραίο να επιστρέφεις…

«Είναι πολύ ωραίο. Στην Ελλάδα πάντως είμαι πολύ καλά, περνάω όμορφα, αλλά ένα μέρος μου ανήκει στην Πορτογαλία».

Άρα δεν σταματούν τα ταξίδια…

«Δεν σταματούν πράγματι. Παράλληλα, προετοιμάζω μια έκπληξη στον σύζυγό μου. Φτιάχνω ένα ειδικό δωμάτιο αφιερωμένο στην καριέρα του, μέσα στο σπίτι».

Πως είναι η Ελλάδα με όλα αυτά τα προβλήματα;

«Δεν είναι καλά τα πράγματα. Οι Έλληνες δεν θέλουν το ευρώ. Όμως στην καθημερινότητα όλα είναι φυσιολογικά. Οι Πορτογάλοι είναι πιο απαισιόδοξοι. Οι Έλληνες δεν πηγαίνουν σπίτι τους μετά τη δουλειά τους. Τα μαγαζιά και τα εστιατόρια είναι γεμάτα. Είναι προφανές πως ζουν καλύτερα από ό,τι μπορούν. Ζουν την κάθε μέρα ξεχωριστά».

Έχει αλλάξει η καθημερινή σας ζωή;

«Συνεχίζω να ζω όπως πριν. Είμαι πιο συγκρατημένη, αλλά ζω όπως ζούσα».

Ο σύζυγός σας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, νοσηλεύτηκε με πνευμονία. Πως είναι τώρα;

«Είναι πολύ καλύτερα. Στην πραγματικότητα, καλύτερα από εμένα, γιατί έκοψε το κάπνισμα. Ο ίδιος ομολογεί ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα».

Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι χαρούμενος;

«Δόξα τω Θεώ. Τα πάντα πάνε πολύ καλά».

Η βία που υπάρχει, σας φοβίζει ότι θα δείτε σκηνές όπως στην Αίγυπτο;

«Φυσικά, γιατί κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και στην Ελλάδα. Έχω δει πολύ βίαιες σκηνές σε αγώνες του Παναθηναϊκού και όλα αυτά μπορεί να εξελιχθούν σε τραγωδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα