Λαμπρούση – Διώτη: η ευκαιρία τους

22:16 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Οι διεθνείς αθλήτριες του Ηρακλή Κηφισιάς μιλούν για τους στόχους τους, την Εθνική και την κατάσταση στο ελληνικό βόλεϊ.

Συνέντευξη στο LefkadaPress παραχώρησαν οι παίκτριες του Ηρακλή Κηφισιάς Τζίνα Λαμπρούση και Γιώτα Διώτη, που μίλησαν για την φετινή πορεία της ομάδας τους, την Εθνική ομάδα, το ελληνικό γυναικείο Βόλεϊ, αλλά και το φετινό Αll Star Day των γυναικών.

Αναλυτικά η συνέντευξη

των κοριτσιών του Ηρακλή Κηφισιάς:

Το ξεκίνημα του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, λόγω και των γνωστών τιμωριών. Στη συνέχεια όμως πετύχατε 6 σερί νίκες. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η καλή πορεία της ομάδας σας και ποιο είναι το μυστικό;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Πράγματι το ξεκίνημα μας στο πρωτάθλημα δεν ήταν και το καλύτερο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο καλές ομάδες, που ήταν καλά δουλεμένες. Δυστυχώς όμως είχαμε τις άδικες τιμωρίες των συμπαικτριών μου και έτσι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι αυτή η καλή πορεία της ομάδας οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και από την πλευρά του προπονητή μας αλλά και από την πλευρά την δική μας.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Η δουλειά που γίνεται με τους προπονητές μας Ζόραν Κόβαζιτς και Σίλβια Ιβάνοβα είναι πολύ καλή γι αυτό συνεχίζουμε για το καλύτερο και θα φανεί στη πορεία του πρωταθλήματος.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν ήδη για τετράδα. Πιστεύετε ότι είναι εφικτός αυτός ο στόχος για την ομάδα σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για θέσεις. Τον αρχικό μας στόχο τον πετύχαμε. Δηλαδή να είμαστε στις έξι πρώτες ομάδες , από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Πρώτος μας στόχος είναι να μπούμε στην εξάδα και να κρατήσουμε την ίδια θέση όπως στο περσινό πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις.

Θεωρείτε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να αποτελέσει «σκαλοπάτι» για κάτι καλύτερο στην καριέρα σας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Ναι , πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί σκαλοπάτι για την καριέρα μου ειδικά αν συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο προπονητή. Χρειάζομαι όμως πολύ δουλειά ακόμα.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Με πολύ καλή δουλειά και ανταγωνισμό μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι γιατί αρκετές αθλήτριες από την Ελλάδα έχουν φύγει στο εξωτερικό.

Τι είναι για εσάς ο Ηρακλής Κηφισιάς;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι για εμένα το σωματείο που με ανέδειξε. Μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές , σε έναν σοβαρό τραυματισμό που είχα πριν 2 χρόνια , αλλά επίσης με βοήθησε να επανέλθω και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς α’ Εθνικής. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.
ΤΖΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ: Αρχικά είναι μια οικογένεια. Είμαστε πολύ δεμένοι όλοι στην ομάδα, και όλες οι παίκτριες μαζί γιατί είμαστε ηλικιακά κοντά και αντιμετωπίζουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με πάθος και ενθουσιασμό.

Πώς βλέπετε το άθλημα στην χώρα μας;
ΓΙΩΤΑ ΔΙΩΤΗ: Το άθλημα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή διέρχεται μια κάμψη , αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχει ανοδι

Keywords
Τυχαία Θέματα