Λάζαρ VS Μέγιερι για το βραβείο «Γιάτσεκ»

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Αφού σημειώσω ότι αυτά που γίνονται τώρα στην πολιτική, η δίχρονη κόρη μου, θα τα δίνει στην ιστορία δέσμης στις Πανελλήνιες το 2027 (αν υπάρχει Ελλάδα και Παιδεία) μπαίνω στα δικά μας.

Ο πολυλατρεμένος Κοστάντσο μετά από τη συμμετοχή του Μέγιερι στο Ντόρτμουντ και την ενορχηστρωμένη

στήριξη από όλα τα Μ.Μ.Ε. το… έπιασε το υπονοούμενο. Επιτέλους έπιασε και κάτι ο Κοστάντσο!

Α για να μην είμαι και άδικος, επίσης… έπιασε και τον Μέγιερι και του μίλησε πριν το ματς.

Λέγεται ότι ο Κοστάντσο δεν μπορεί να πιάσει ούτε… ψείρες!

Ότι δεν μπορεί να… πιάσει ούτε τη βάση σε γραπτό διαγώνισμα!

Μια φήμη λέει, ότι παλιά είχε μια σχέση και είχε υπόνοιες ότι του η κοπελιά του είναι άπιστη αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει γιατί δεν μπορούσε να την… πιάσει στα πράσα!

Ποιο όργανο δε θα μπορούσε ποτέ να μάθει ο Κοστάντσο; Το …πιάνω. Και όχι επειδή φοράει γάντια, έτσι;

Βέβαια ο Κοστάντσο δεν αισθάνεται πλέον μόνος, μετά τη ζεϊμπεκιά του Αραμπατζή, που κατάφερε σε εποχές δύσκολες για το εμπόριο, να κάνει κάτι δύσκολο: Να… πουλήσει την μπάλα με μεγάλη ευκολία!

Αμ, ο Χαλκιάς στα φάουλ; Το μόνο τείχος πίσω από το οποίο δεν έχει φάει ακόμα γκολ, είναι το… Σινικό τείχος!

Ο ΠΑΟΚ έχει και αέρα (ευρωπαϊκό) και πλάνο, οπότε ήταν φυσικό να αποκτήσει το δικό του αεροπλάνο.

Και τώρα που έκανε συμφωνία και θα έχει το δικό του αεροπλάνο με το σήμα της ομάδας, πώς θα παραμείνουν… προσγειωμένοι οι παίκτες του;

Βέβαια με το δικό της αεροπλάνο, θα… πετάει η ομάδα.

Και σε τέτοια υψόμετρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πετάνε… στα σύννεφα, είτε χάσουν είτε κερδίσουν.

Καλά ο Χολέμπας, δεν έβλεπε ότι ο Βαλβέρδε δε βάζει καθόλου Έλληνες να παίξουν; Δε σκέφτηκε ότι τώρα που έγινε Έλληνας, θα τον φάει ο πάγκος;

Πάντως αυτός ο Μέγιερι, κονταροχτυπιέται με τον Λάζαρ του ΠΑΟΚ για το “Sagonia of the year”. Το βραβείο για το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς, που τιμής ένεκεν ονομάστηκε και βραβείο «Γιάτσεκ» για ευνόητους λόγους, δίδεται στο πρόσωπο με τον μεγαλύτερο προγναθισμό.

Κάποτε ο Μπάμπης Μουστακίδης του Άρη (που όταν τον είδε ο Γιάτσεκ του είπε «εσύ πρέπει να είσαι το γκιός μου») έπαιρνε για πλάκα το βραβείο.

Έρχεται τότε όμως το αντίπαλο δέος ο Ράντε Πάπριτσα, κάνει τον Ποπάυ να μοιάζει με αρχαίο ελληνικό άγαλμα μέσα στο κάλλος και σαρώνει για αρκετά χρόνια το βραβείο.

Τώρα εκεί που φαινόταν ότι ο Λάζαρ (που έχει τόσο προγναθισμό που με κλειστό στόμα πίνει τρία λίτρα νερό στη βροχή) θα έκανε περίπατο, εμφανίστηκε ο Μέγιερι, που όταν η άνω γνάθος είναι στον Πειραιά ή κάτω σουλατσάρει κάπου έξω από τη Θήβα!

Πάμε και στα ξένα. Την πιάσατε την σπόντα του Φέργκιουσον; Μόλις ο Ιμπραΐμοβιτς έγραψε στο βιβλίο του ότι ο Γκουαρντιόλα δεν έχει αρχ..ια, ο Σερ Άλεξ
φόρεσε το κιλτ, τη σκοτσέζικη φούστα δηλαδή, για να πει, «ορίστε, εγώ όχι απλά έχω, αλλά είναι και τόσο μεγάλα που δε χωράνε σε παντελόνι»!

Λέγεται ότι κατά τη διάρκεια της

Keywords
Τυχαία Θέματα