Λευκάδια –Νάουσα 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ημαθιώτικο ντέρμπι μεταξύ των Λευκαδίων και της Νάουσας, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου.

Η Νάουσα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6’. Ο Καραλιόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από την δεξιά πλευρά και ο προωθημένος Πέικος πηδώντας ψηλότερα από όλους, με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κυνήγησαν την ισοφάριση, αλλά οι Εξαρχος και Ηλιάδης

δεν βρήκαν στόχο, ενώ κάποιες ευκαιρίες έχασε και η Νάουσα, χωρίς όμως να πετύχει δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Λευκάδια είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «γαλάζιων». Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Νάουσα θα «δραπέτευε» με το «τρίποντο» από τα Λευκάδια, οι γηπεδούχοι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαντζιαρίδη από δεξιά και την κεφαλιά του Ζούρκου πέτυχαν το τελικό 1-1.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Τζεϊρανίδης (26’ Κοτζαχρήστος), Κουβατσίδης, Σίμος, Μαντζιαρίδης, Συμπεθέρης, Γιαουτζής, Ζούρκος, Έξαρχος (79’ Βάκιανης), Ηλιάδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Τσίλης, Αργυρίου Γρ., Πέικος, Παυλίδης (39’ Μάνδαλης), Πίτος, Καραλιόπουλος (56’ Βλαχοδήμος Α.), Αργυρίου Π., Τούφας, Πετρίδης (83’ Ευθυμιάδης), Περηφανόπουλος.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Τάσος Ντομουχτσής

Keywords
Τυχαία Θέματα