Λιόν από τα… παλιά

Παρόλο που έπαιζε από το 52’ και μετά με παίκτη λιγότερο, η Λιόν επικράτησε 2-0 της Σεντ Ετιέν στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Γαλλίας.

Το ότι η Λιόν απέχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους τίτλους στο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το… μέταλλο της πρωταθλήτριας. Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντέ στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Σεντ Ετιέν έδειξε σημάδια του παρελθόντος.

Παρά τις πολλές δυσκολίες, μπόρεσε

να πάρει τη νίκη με 2-0 και να παραμείνει στους έξι βαθμούς από την κορυφή και την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο 52’ ο Νταμπό αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους και έτσι με το σκορ στο 0-0, έπρεπε να διαφυλάξουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Όχι μόνο τα κατάφεραν, αλλά πέτυχαν και δύο τέρματα δίνοντας πανηγυρικό τόνο στη νίκη τους. Ο Μπριάν στο 81’ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γκουρκίφ «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα