Λο στο Onsports: «Θέλω να παίξω σαν τρελός»

09:12 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θέλει ο Έισι Λο στην αναμέτρηση του Σαββάτου (10/03) με τον «αιώνιο» αντίπαλο, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να παίξει σαν... τρελός!

Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε έναν τελικό; Και μάλιστα στην πρώτη του χρονιά στη νέα του ομάδα. Έτσι συμβαίνει και με τον Έισι Λο, ο οποίος όμως... κατάφερε να «παγώσει» τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», όταν στο χθεσινό (07/03) παιχνίδι με τον Ίκαρο, εμφανίστηκε

στο γήπεδο με πατερίτσες!

Ο Αμερικάνος γκαρντ ταλαιπωρείται από κάκωση ελαφριάς μορφής στο αριστερό γόνατο, αφού τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού με τη Γαλατασαράι. Ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λο στο Onsports:

Για το ματς με τον Ίκαρο: «Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση σήμερα. Ο αντίπαλος δεν ήταν κακός, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που καθορίσαμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε αρκετά καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Είναι το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Εννοείται πως θέλουμε να το κατακτήσουμε. Ξέρουμε πως το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο, αφού παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Στο τέλος ελπίζω να πανηγυρίσουμε».

Για το αν θα αγωνισθεί τον τελικό: «Νομίζω θα αποφασισθεί την ημέρα του αγώνα. Ανάλογα με το πως νιώθω εκείνη τη στιγμή. Εγώ θέλω να παίξω σαν... τρελός! Ελπίζω να κάνω κάποιες προπονήσεις μέχρι τη μέρα του αγώνα».

Για τις πατερίτσες με τις οποίες εμφανίστηκε: «Όχι δεν είναι κάτι σοβαρό. Καταλαβαίνω πως πολλοί ανησύχησαν βλέποντάς με με τις πατερίτσες, όμως είναι για να μην κουράζω το πόδι μου. Για προληπτικούς λόγους».

Για τα μελλοντικά του πλάνα: «Μου αρέσει η Ελλάδα και απολαμβάνω το μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά. Θα αποφασίσω ό,τι είναι καλύτερο για την οικογένειά μου, αλλά και για εμένα».

Διαβάστε ακόμα:

Σκέφτονται το ρίσκο στον Ολυμπιακό

Αυξημένες πιθανότητες για Λο

Keywords
Τυχαία Θέματα