Λονδίνο 2012: Στις 19/07 αναχωρούν οι Έλληνες Ιστιοπλόοι

Στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το Λονδίνο η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ελληνική ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος της ΕΙΟ, Αντώνης Δημητρακόπουλος και συνοδός συντονιστής ο τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Τάκης Νικηφορίδης, ενώ θα συμμετέχουν οι προπονητές: Γ. Σκλαβούνος (49er), Α. Πινιάρης (Laser std

- rdl), Α. Παχούμας (470), Α. Καρνούτσος (Finn), Δ. Πηλιχός (RSX) και Ν. Κολανίνο (Star).

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στις κατηγορίες 49er (Διονύσης Δήμου-Μιχάλης Πατενιώτης), 470 ανδρών (Παναγιώτης Καμπουρίδης-Στάθης Παπαδόπουλος), STAR (Αιμίλιος Παπαθανασίου-Αντώνης Τσότρας), FINN (Γιάννης Μιτάκης), RSX ανδρών (Βύρωνας Κοκκαλάνης), RSX γυναικών (Αγγελική Σκαρλάτου), LASER STD (Βαγγέλης Χειμώνας) και LASER RDL (Άννα Αγραφιώτη).

Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα ότι, εφόσον υπάρξουν οικονομικές δυνατότητες, θα ενισχυθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα για επιπλέον προετοιμασία οι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας οι οποίοι κατά το 2012 έχουν κατακτήσει από 1η έως 10η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους και από 1η έως 6η θέση στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα