Πορτογαλικά «λαβράκια» ψάχνει ο Φερέιρα

Εξαπλώνει τα ραντάρ του στην Πορτογαλία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που αναζητάει φτηνούς παίχτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα στον Παναθηναϊκό...

Όπως και πριν από μέρες σας είχαμε ενημερώσει, η πορτογαλική αγορά θα ξεκοκαλιστεί από την Ζεσουάλδο Φερέιρα, ώστε να ανακαλυφθούν νέοι, ταλαντούχοι και πάνω απ’ όλα (λόγω των δυσχερών συνθηκών) φθηνοί
ποδοσφαιριστές.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα, θεωρείται όμως σίγουρη η παραμονή του. Έχει ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση ταλέντων στο στιλ του Ζέκα. Ενός παίχτη που ουδείς γνώριζε πριν έρθει στην Ελλάδα και μπόρεσε να κλέψει τις εντυπώσεις τη σεζόν που πέρασε (μέχρι να «σκάσει» από την κούραση, καθώς το ρόστερ ήταν περιορισμένο).

Ο Φερέιρα έχει άκρες σε όλη την Ιβηρική Χερσόνησο. Μιλάει με σκάουτερ, με φίλους του ρεπόρτερ μικρών βαθμολογικά ομάδων, με προπονητές.

Οι Αντρέ Πίντο και ο Κριστιάν Άτσού της Πόρτο είναι δύο από τις περιπτώσεις που είχαν διαρρεύσει, όμως όπως πληροφορούμαστε ο Φερέιρα έχει στο μπλοκάκι του και άλλα ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Περιπτώσεις εξαιρετικές που φοβάται πως δεν θα προχωρήσουν αν γίνουν γνωστές από τώρα οι επαφές μαζί τους.

Προτεραιότητα βέβαια έχει το συμβόλαιο του τεχνικού με τον Παναθηναϊκό, το οποίο αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών (πιθανότατα και σήμερα).
Keywords
Τυχαία Θέματα