«Μαγική» εικόνα

Η Φούλαμ επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ εκμεταλλευόμενη μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Λίβερπουλ απέναντι στην Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ», όπου δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 1-0.

Οι «κόκκινοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες για να φτάσουν στο προβάδισμα ωστόσο μία φορά με τον Χέντερσον (39’) και μία με τον Ντάουνινγκ (84’) σημάδεψε το δοκάρι, την ώρα που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 72’ λόγω

αυστηρότατης αποβολής του Σπίρινγκ.

Έτσι στο 85’ η ομάδα του Λονδίνου κατάφερε να φτάσει στο γκολ και τη νίκη με τον Ντέμπσεϊ και να πάρει μία νίκη που με βάση την απόδοσή της δεν άξιζε και τόσο. Με αυτή τη νίκη οι «κότατζερς» κατάφεραν να ξεφύγουν στους πέντε βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Κέλι, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Μέρφι (94' Γκετσόφ), Ετούχου, Ντέμπσεϊ, Ρουίζ, Ζαμόρα (71’ Τζόνσον), Ντεμπελέ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ, Χέντερσον, Σπίρινγκ, Άνταμ, Σουάρεζ, Κάρολ (77’ Κάιτ), Μπέλαμι (77’ Ντάουνινγκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα