Μάγκας, Πειραιώτης, πρωταθλητής!

21:22 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Για να μπορέσει μια ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου, δεν φτάνει μόνο η ποιότητα των παικτών της, η σωστή τακτική και ο καλός προπονητής. Είναι απαραίτητη και η προσαρμογή στις απαιτήσεις κάθε αγώνα.

Ο Ολυμπιακός, είναι ομάδα παντός καιρού το τελευταίο διάστημα, αφού συνδυάζει τα πάντα! Ένταση, πάθος, ποιότητα, τσαμπουκά, ενθουσιασμό. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, τώρα που πρέπει να μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή, ο

Θρύλος είναι εδώ πιο δυνατός από ποτέ και αποφασισμένος για όλα!

Δύσκολα μπορούν να περιγραφούν όσα έγιναν χθες στο «Γεντί Κουλέ». Το ότι κάποιοι κάφροι έφτυναν και έλουζαν τους «ερυθρόλευκους» σε κάθε φάση που η μπάλα έβγαινε εκτός τερέν, ήταν το λιγότερο. Το αιώνιο κόμπλεξ ορισμένων με τον Ολυμπιακό, όχι απλά δεν επηρέασε τους πρωταθλητές, αλλά τους χαλύβδωσε ακόμη περισσότερο για να κάνουν μία... χόρτα τον ΟΦΗ.

Με το… μαχαίρι στο στόμα μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Βαλβέρδε. Δεν μάσησαν δευτερόλεπτο, έπαιξαν σαν καμικάζι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κυριάρχησαν απόλυτα και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ.

Τελικά το σκορ άνοιξε με την οβίδα του Χολέμπας και έκλεισε με την προβολή του Καζίμ-Ρίτσαρντς, σε μια ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου, με 15 τελικές προσπάθειες. Έχει μεγάλη σημασία ότι πέρα από την άνετη νίκη, έπαιξε και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός.

Χτύπησε από τα άκρα της άμυνας, είχε σωστές επιλογές, άριστο σχεδιασμό, αλληλοκαλύψεις, απίστευτη δύναμη σε όλες τις μονομαχίες. Ήταν ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης και κέρδισε πολλά περισσότερα από ένα σημαντικό τρίποντο. Έδειξε για μία ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και - το πιο σημαντικό - ότι όλοι μα όλοι θέλουν σαν… τρελοί κι αυτό το πρωτάθλημα.

Τα ψέματα και η πλάκα έχουν τελειώσει, καιρό τώρα, στο Ρέντη. Οι τάσεις αυτοκτονίας με τους χαμένους βαθμούς από το πουθενά, τελείωσαν στην Ξάνθη και πλέον ο Ολυμπιακός αποδεικνύει αγώνα τον αγώνα, λεπτό το λεπτό ότι είναι πολύ ισχυρός και διψασμένος για να σηκώσει και το 39ο!

Ο μεγαλύτερος αντίπαλος αυτή τη στιγμή είναι οι τραυματισμοί και η κόπωση. Αν βρει τις λύσεις σε αυτό το διάστημα ο Βαλβέρδε, το φινάλε της χρονιάς θα είναι ονειρεμένο, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά σε όλες τις διοργανώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα