ΜακΚόιστ: «Δεν τα παρατάω»

Η Ρέιντζερς περνάει δύσκολες ώρες, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ωστόσο ο τεχνικός των Σκωτσέζων, Άλι ΜακΚόιστ, τόνισε πως δεν παραιτείται.

«Είμαι μαχητής. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να τα παρατάω και δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Θα μείνω εδώ για να παλέψω, μαζί με τους φιλάθλους μας. Η Ρέιντζερς είναι όλη η ζωή μου», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο σκωτσέζος τεχνικός.

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Ρέιντζερς: «Δεν είναι κάτι εύκολο και ξέρω πως αισθάνεται ένας παίκτης όταν του πεις ότι πρέπει να φύγει. Προέχει η ομάδα

και η ύπαρξή της. Το αύριο της Ρέιντζερς είναι αυτό που πρέπει να μπει σε πρώτη προτεραιότητα. Εάν χρειαστεί να γίνει επιλογή ποδοσφαιριστών θα το κάνω εγώ. Αυτό θα γίνει με βάση την αγωνιστική εικόνα και την άποψη που έχω εγώ για την αξία τους».

Τέλος, ο ΜακΚόιστ, πρόσθεσε για την ζημιά που έχει προκληθεί στο σύλλογο: «Ξέρω ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και ότι δεν θα πάρουμε τα χρήματα από την έξοδό μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πραγματικά είναι δευτερεύον αυτή την στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα